Ćerka Kaje Ostojić od mame nasledila ne samo lepotu nego i talenat (video)

Ćerka Kaje Ostojić od mame nasledila ne samo lepotu nego i talenat (video)

Autor: | 12/08/2020

0

Pevačica Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka, a sada je u srećnoj vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Od kada je ljubav zakoračila u njen život, ona ne skida osmeh sa lica, ipak, za svoju sreću ima još jedan povod. Ćerka Kaje Ostojić uskoro puni osamnaest godina i razlog je svakodnevnog osmeha na Kajinom licu.

Lepa Nikolina je mamina slika i prilika, a gotovo niko ne može da poveruje da su njih dve mama i ćerka. Iako je često ne pokazuje u javnosti, Kaja Nikolinu smatra svojim najboljim prijateljem i najvećim uspehom u životu.

Pročitajte: Kaja Ostojić nikad senzualnija – Izgled od milion dolara (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jun 21, 2019 at 2:09am PDT

- Ja sam sebi rodila najbolju prijateljicu, zar nisam najveći car na svetu? - napisala je Kaja na "Instagramu" jednom prilikom.

Lepa Nikolina je Kajina ćerka iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem. Lepotica stasom neverovatno podseća na majku. Ćerka Kaje Ostojić od mame je nasledila i muzički talenat, pa se Kaja na društvenim mrežama pohvalila i muzičkim talentom svoje miljenice.

Pročitajte: Kaja Ostojić demantovala glasine - Sve sam zaradila sama!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jun 3, 2019 at 10:34am PDT

Zanosna crnka i prelepa plavuša izgledaju kao sestre i najbolje drugarice, ali teško je poverovati da su majka i ćerka. Od zajedničkog šopinga, izlazak i putovanja, njih dve u svemu uživaju zajedno. Iako je ćerki najbolja drugarica, Kaja se trudi da uspostavi odnos koji se zasniva na poverenju i poštovanju i jasno je da određene granice moraju postojati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jun 3, 2018 at 6:11am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram