Pre Piksija i Karleuše: Intrigantni par živeo u vili na Dedinju, pričalo se svašta o njima...

Pre Piksija i Karleuše: Intrigantni par živeo u vili na Dedinju, pričalo se svašta o njima...

Autor: | 24/11/2023

0

Kuća Jelene Karleuše bila je dom poznatog para

"Odvojena kupatila i toaleti, što više biti razdvojen od supruga da bi se malo poželeli, odvojeni novčanici i ono najbitnije, kao šlag na kraju - ljubav."

Ovako je svojevremeno Jelena Karleuša odgovorila na pitanje šta sve povoljno utiče na brak. Samo ona i Duško znaju da li ispunjavaju baš sve ove uslove, ali za većinu nema sumnje.

Foto: Miloš Miletić

 

U vili na Dedinju kupljenu pre pet godina za više od dva miliona evra, u kojoj je pevačica svila porodično gnezdo sa ćerkama i suprugom, ima toliko prostora da svako može da ima "svoj mali svet“, a svi zajedno su, čak i kad su u dvorištu, zaklonjeni od pogleda znatiželjnika.

Pročitajte: Jelena Karleuša pojavila se sinoć na crvenom tepihu, gotovo nevidljiv detalj svima je promakao

Nije nimalo čudno što svaki kvadrat kuće odiše luksuzom, ali i ušuškanošću, jer su i prethodni vlasnici čuvali svoj mir.

Instagram screenshot @karleusastar

 

U vili su, dok je nisu prodali, živeli Snežana i Dragan Stojković Piksi kad god su boravili u Beogradu

Selektor naše reprezentacije je potom kupio kuću na Dorćolu, a o kupoprodajnom dogovoru sa Duškom dugo se pričalo, tačnije nagađalo.

Instagram

 

Pominjalo se da je "ulaznica za raj na Dedinju" koštala između dva i dva i po miliona evra. Nije teško pretpostaviti da se o prodaji, odnosno kupovini vile prvi put govorilo u Kini, jer je Piksi bio trener, a Duško Tošić igrač kluba "Gvangdžou“.

Instagram

 

No, to nije kraj priče. Kada bi zidovi te vile umeli da govore, sigurno je da bi se od njihove "priče" mogao napisati scenario za blokbaster.

Pre no što su Snežana i Dragan Stojković postali vlasnici vile na Dedinju ona je pripadala Andriji Draškoviću, baš u vreme ljubavi sa Elenom Karaman.

Pročitajte: Prevazišla je sebe - Dom Jelene Karleuše nikada nije izgledao ovako, novogodišnja čarolija je stigla (video)

U vreme kad su se zabavljali, devedesetih godina, Elena i Andrija Drašković važili su za najlepši par Beograda, koji je privlačio pažnju gde god da se pojavi. Iako su se rastali ubrzo posle Matijinog rođenja, nastavili su da neguju prijateljske odnose.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin