Našu pevačicu duboko pogodila smrt Žarka Lauševića: Malo ko zna da su bili bliski, promenio joj je život

Našu pevačicu duboko pogodila smrt Žarka Lauševića: Malo ko zna da su bili bliski, promenio joj je život

Autor: | 23/11/2023

0

Žarko Laušević obeležio život srpske pevačice

Posle preranog odlaska Žarka Lauševića ostaju velika praznina i bol za koji uteha ne postoji. Ne postoji kolega koji se nije oprostio od njega, a poslednjih dana mnogi evociraju uspomene na zajednička snimanja, susrete i druženja.

Vesna Lalić

 

Ovo je fina prilika da se prisetimo kako je jedna folk zvezda upoznala slavnog glumca. Na prvu pomisao, dva različita, nespojiva sveta.

Jasna Milenković Jami u mladosti se uspešno bavila gimnastikom, a manje je poznato da su je putevi sudbine odveli i u pozorište, gde je upoznala Žarka.

Pročitajte: Sestre mladića koga je Žarko Laušević ubio uputile javnosti otvoreno pismo, pomenule krvnu osvetu i jedan zahtev

- U Jugoslovenskom dramskom dobila sam ponudu da igram u kabareu sa Lanetom Gutovićem i to je bilo prelepo iskustvo. Predstava je u to vreme često skidana, pa vraćana na repertoar, da bi je na kraju potpuno ukinuli. Bilo je tako jer je Lane bio veoma provokativan, zbog čega sam se i uklopila sa njim. Tada sam dobila nadimak Jami - priseća se pevačica.

Dejan Milićević

 
 

- Kada sam dolazila na probe, Žarko je bio član pozorišta. Slučajno smo se upoznali i on je počeo da me zove Jami. Meni se to nije dopadalo, išlo mi je na nerve. Tražila sam da me tako ne zove, međutim, ono što ne želiš, to ti se desi. I tako, ostadoh ja Jami. Dakle, Jami nije moje umetničko ime - rekla je ona.

Pročitajte: Dirljiva fotografija najmlađe ćerke Žarka Lauševića - Koliko samo liči na oca!

- Slučajno se ispostavilo da su to inicijali mog imena i prezimena, što kaže pokojni Minimaks: „Dobro si prošla, da si Dušanka Petrović, bila bi du*e!“ Bolje Jami, svakako! Sad sam se navikla. Kad mi neko kaže Jasna, stresem se, samo me majka tako zove i to isključivo kad je besna.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vladimir Radojičić

Pročitajte još

Najnovije vesti