Žestok okršaj: Bivša supruga Igora Jurića sušta suprotnost Mileni, koja ima više stila?

Žestok okršaj: Bivša supruga Igora Jurića sušta suprotnost Mileni, koja ima više stila?

Autor: | 22/11/2023

0

Bivša supruga Igora Jurića posle svega izgleda nestvarno

Milena Popović i njen emotivni partner Igor Jurić, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu, proteklog vikenda imali su poseban razlog za slavlje.

Naime, Jurić je proslavio 50. rođendan u krugu najbližih, a Milena se potrudila da mu napravi malo iznenađenje u domu, gde caruju ljubav i mir.

Osim večere za porodicu, rođendanske torte i dekoracije, Milena se oglasila na Instagramu i slavljeniku uputila prelepu poruku.

"Srećan ti rođendan, radosti moja. Hvala ti što si me oživeo. Voli te tvoja žena. Zauvek", napisala je Milena.

Instagram Milena Popović

 

I dok Popovićevu imamo prlike da vidimo svakog dana, što zbog posla kojim se bavi, što zbog ljubavne priče koja je medijima interesantna, bivša supruga Igora Jurića, s druge strane, potpuno se povukla iz javnog života.

Pročitajte: Godinama su čekali na ovaj dan - Milena Popović i Igor Jurić ponosno podelili predivne vesti, svi čestitaju

Mirjana, isto kao Igor, ostala je upamćena kao veliki borac, o čemu je više puta govorio i njen biši suprug.

Prepoznatljiva po kratkoj kosi, Mirjana ima pedeset godina i potpuno se promenila, neki bi rekli izgleda bolje nego ikada. 

 

 

Njihova zajednička ćerka Saška objavljuje mamine slike kad god se ukaže prilika za to, a o Mirjaninom emotivnom životu, za razliku od Jurićevog, ne znamo ništa.

Sada smo uporedili Mirjanin i Milenin stil. Jurićeva sadašnja izabranica gotovo je postala prepoznatljiva po crnim odevnim kombinacijama, gde dominiraju elegantne pantalone, uske haljine i čipkane bluze. 

Instagram

 

Mirjana bira nešto ležerniji stil, drugačiji od Mileninog.

Instagram

 

Udobne farmerke, bele lagane pantalone, pastelne i svetle bluze i majice, kao i ležerne trenerke, mogu se naći na njenim fotografijama, a vi nam u anketi ispod napišite koja od ove dve atraktivne dame ima više stila.

Koja ima više stila?

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin