U domu Seke Aleksić danas je veliko slavlje: Pila sam ulje Svetog Nektarija i zatrudnela posle 7 godina

U domu Seke Aleksić danas je veliko slavlje: Pila sam ulje Svetog Nektarija i zatrudnela posle 7 godina

Autor: | 22/11/2023

0

Neki obeležavaju drugi dan slave, jer je juče bio Aranđelovdan, a neki obeležavaju drugu slavu – Svetog Nektarija Eginskog. Među današnjim svečarima je i Seka Aleksić, pa u njenom domu u Staroj Pazovi vlada posebna atmosfera.

Instagram

 

Folk zvezda i njen suprug Veljko Piljikić veoma su religiozni i praznik zaštitnika porodice pripremaju sa puno pažnje, ljubavi i poštovanja. Poznata i kao vrsna domaćica, Seka je već u prepodnevnim satima pokazala slavsku trpezu u kojoj će njeni gosti, sigurno smo, uživati.

Pročitajte: Seka grca u suzama, slomila se pred kamerama - Mislila sam da će me Veljko ostaviti jer ne mogu da imam decu

„U radovima. Srećna slava svima koji danas slave”, napisala je uz fotografiju na kojoj su u prvom planu razne đakonije. Ali, to je tek predjelo, za zagrevanje. Glavni deo ćemo verovatno videti kasnije.

Instagram

 

Sveti Nektarije ima važnu ulogu u životu popularne pevačice, jer joj je, kako je rekla, upravo on pomogao da ostvari najveću želju. Poznato je da je dugo pokušavala da zasnuje porodicu. Ta borba je bila duga i teška, i nije se ustručavala da o njoj javno govori.

Instagram

 

Dok je išla na vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, počela je da pije ulje Svetog Nektarija, nakon čega je i ostala u drugom stanju.

Koliko je ovaj svetac važan u životu svih njih govore i slike na kojima vidimo njene sinove Jakova i Jovana kako ljube ikonu Nektarija Eginskog, jednog od najvećih iscelitelja u hrišćanskom svetu.

Andreja Damnjanović

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin