Hari Varešanović poslednjih godina se posvetio porodici: Unuci su mi promenili život

Hari Varešanović poslednjih godina se posvetio porodici: Unuci su mi promenili život

Autor: | 18/11/2023

0

Hari Varešanović o porodici i unucima

Hari Varešanović već decenijama je u vrhu zabavne muzike sa ovih prostora, a u oktobru je sa svojim bendom „Hari Mata Hari“ održao tri uspešna koncerta u Beogradu. Za njegove nastupe uvek se traži karta, pa se ni ovog puta ta tradicija nije prekidala.

ATA Images

 

Interesovanje za emotivnu stranu života sarajevske pop zvezde uvek je bilo veliko. Kada je bio mlađi, porodica mu nije baš uvek bila na prvom mestu jer je takav posao kojim se bavi. Međutim, poslednjih godina najviše je posvećen upravo njoj.

Pročitajte: Hari Varešanović za „Hello!“ - Živa istina je da me otac ukrao iz porodilišta, neka deca su tada umrla

- Godine su me vukle poslu, a ove poslednje odvukle su me porodici. Zna se da je moja familija brojna, pa sam se okrenuo i njihovom uspehu - izjavio je muzičar nedavno za „Dnevni avaz“.

Ata Images

 

S obzirom na to da izgleda mladoliko i da mu energije ne manjka, mnogi se začude kad čuju da ima unuke. Sa njima je otkrio novi smisao života. Prošle jeseni je ponovo postao deda.

Pročitajte: I da je želeo da ga sakrije, ne bi uspeo - Vanbračni sin Harija Varešanovića je očeva kopija, ovolika sličnost je neverovatna

Hari iz prvog braka ima ćerku Nađu i sina Damira, kao i vanbračnog sina Maka. Oni su već zasnovali sopstvene porodice i ostvarili se kao roditelji. Nađa mu je podarila dva unuka, Isaka i Kana, Damir je pre dve godine dobio sina, a prošle jeseni pridružila im se i devojčica po imenu Sofi.

Privatna Arhiva

 

- Napokon sam dobio Varešanovićku. Unuku. Od Maka. Sad je četvorka. Oni svi žive napolju, ali često se viđamo - otkrio je Hari, koji i dalje nastupa sa jednakim žarom i puni dvorane u svim krajevima bivše države, ali se u javnosti retko pojavljuje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo