Laušević je sa njom snimio najromantičniju scenu u karijeri: Bojana Maljević rasplakala sve oproštajnom porukom

Laušević je sa njom snimio najromantičniju scenu u karijeri: Bojana Maljević rasplakala sve oproštajnom porukom

Autor: | 16/11/2023

0

Bojana Maljević oprostila se od Žarka Lauševića koji nas je juče napustio u 63. godini života i ostavio nas neme i nespremne.

youtube printscreen

 

Bojana je samo jedna u nizu ljudi iz glumačkog sveta koji su juče ispisali na hiljade oproštajnih poruka za Žarka koji je izgubio bitku sa opakom bolešću. 

Pročitajte: Bili su sudbinski predodređeni - Ovi datumi otkrivaju neverovatnu priču Žarka i Anite Laušević

Naime, glumica se oglasila na platformi X (nekadašnjem Tviteru) emotivnom objavom posvećenom velikanu našeg glumišta.

 

 

Objavila je njihovu zajedničku fotografiju uz status "Žarko" i mnoge rasplakala slikom, a gotovo da je svima kroz glavu prošla kultna scena iz filma "Nož", u kome su njih dvoje sarađivali.

Pročitajte: U Beogradu tvrde da je Crnogorac, tamo kažu - Beograđanin: Evo gde će biti sahranjen Žarko Laušević, ako porodica odobri

Mnogi tvrde da je to bila i jedna od najromantičnijih u karijeri Žarka Lauševića.

 

Podsetimo, svoju poslednju scenu, za seriju „Kalkanski krugovi“, Žarko Laušević snimio je u bolničkom krevetu. Iako na terapijama, koje su bile iscrpljujuće i mučne, proslavljeni glumac nije se predavao. Svi su verovali da će se uspešno oporaviti. Možda i on.

Početkom avgusta primljen je na kliniku zbog problema sa plućima. Iako zvanično nije bilo saopšteno o čemu je reč, čule su se priče da je u pitanju ono najgore – rak.

Posle Žarkovog poslednjeg pojavljivanja u javnosti, pre mesec dana na premijeri filma „Heroji Halijarda“, mišljenja o njegovom zdravstvenom stanju bila su podeljena. Nekima je izgledao dobro, kao da se polako oporavlja. Drugima je delovao potpuno drugačije, kao da nade više nema.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin