Još jedna u nizu promena: Novi izgled Ane Kokić oduzima dah (foto)

Još jedna u nizu promena: Novi izgled Ane Kokić oduzima dah (foto)

Autor: | 18/08/2020

0

Izgled Ane Kokić drastično se promenio nakon što je zatvorila jedno i započela potpuno novo životno poglavlje. Ana se razvela, stavila tačku na jednu veliku priču u svom životu, umnogome poradila na svom muzičkom stilu, a onda je došlo vreme za potpuni „make over“.

Naime, izgled Ane Kokić bilo je sledeće područje na kome je pevačica odlučila da posvećeno radi. Ana se prvo ošišala na „pixie cut“ frizuru, koja je njenoj ličnosti dala potpuno novi pečat. Nova frizura Ani je dala novu snagu i dodatno naglasila njenu senzualnost.

Pročitajte: Ana Kokić - O Nikoli nikada nisam rekla ružnu reč, bez obzira na to šta je bilo između nas

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on May 21, 2020 at 8:18am PDT

ledeći korak bio je dovođenje u top formu, pa je pevačica odlučila da povede računa o ishrani i aktivno se posveti treninzima.

– Sve je važno kada je o negi tela reč. Prvenstveno fizička aktivnost, ali i korigovana ishrana. Kombinacija jednog i drugog daje provereno dobre rezultate. Odnedavno pred kraj svakog tuširanja pokušavam da izdržim bar minut pod ledenom vodom. Na kraju uključim hladnu vodu i trudim se da izdržim što duže. Kažu da je dobro za kožu i cirkulaciju – otkrila je pevačica nedavno za „Superženu“.

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Aug 15, 2020 at 5:26am PDT


S obzirom na to da gotovo svakodnevno trenira, Ana Kokić izgled je dovela do perfekcije, a onda je to podelila i svojim pratiocima na „Instagramu“. Pevačica je objavila fotografiju iz bazena, na kojoj su u prvom planu njeni savršeno izvajani trbušnjaci i preplanuo ten.

Pročitajte: Kakva promena - Ana Kokić više ne izgleda ovako (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Aug 14, 2020 at 7:03am PDT


U međuvremenu, Ana je pustila kosu i prefarbala je u ružičasto, pa sada neodoljivo podseća na svog muzičkog uzora, pevačicu Pink.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Aug 12, 2020 at 5:24am PDT


Potpuno novi izgled Ane Kokić oduševio je fanove, pa su komplimenti pljuštali na sve strane, kako na račun izgleda, tako i na račun hrabrosti za iskorak iz zone komfora. U ovom izdanju Ana izgleda bolje nego ikad.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: Ana Kokić

Pročitajte još