Ana Kokić: O Nikoli nikada nisam rekla ružnu reč, bez obzira na to šta je bilo između nas

Ana Kokić: O Nikoli nikada nisam rekla ružnu reč, bez obzira na to šta je bilo između nas

Autor: | 09/06/2020

0

Ana Kokić, pevačica koja nas često iznenađuje svojim promenama, nedavno je sve oduševila drastičnom izmenom stajlinga. Sada je prvi put posle razvoda progovorila o svom odnosu sa bivšim suprugom Nikolom Rađenom.

Ana i Nikola zajedno su bili dvanaest godina i imaju dve predivne ćerke, Ninu (11) i Teu (10). Njih dvoje su u korektnom odnosu, jer smatraju da je to jedini način da njihove ćerke budu srećne.

‒ Poželjno je održati normalnu komunikaciju zbog dece. Odnos između muža i žene ne treba mešati sa odnosom tate i mame. Mnogi ljudi ne razmišljaju o tome, a onda najviše ispaštaju deca ‒ rekla je Ana za magazin „Gloria“.

Pročitajte: Kakva promena - Ana Kokić više ne izgleda ovako (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Jun 5, 2020 at 12:15pm PDT

Ana Kokić pevačica i brižna majka ‒ Nikola i ja uvek ćemo biti prijatelji

Ana Kokić, pevačica poznata po tome što je mirna i nekonfliktna osoba, navela je da ona i Nikola ne mogu da budu neprijatelji. Ana smatra da je posle toliko godina ljubavi njihovo prijateljstvo sasvim razumna stvar.

‒ Moguće je da bivši supružnici ostanu u dobrim odosima i meni je drago ako nas dvoje možemo da damo primer. Da makar jedan par podstaknemo da posle razvoda nastavi prijateljstvo ‒ rekla je pevačica u intervjuu za pomenuti magazin.

Pročitajte: Emotivna Ana Kokić - Ti si moja bolja polovina, duša moje duše, najsjajnija zvezda na mom nebu!

Osvrnula se i na nekoliko neprijatnih situacija, u kojima je ispalo da je bivšeg supruga pomenula u lošem kontekstu, što nikako nije bio slučaj.

 Meni Nikola kaže: „Ne znam kako imaš živaca da se bakćeš s tim.“ Iznervirala sam se jer nikad ni za koga nisam rekla ružnu reč, naročito ne za nekoga ko je otac moje dece, bez obzira na to šta je bilo između nas.

Ana Kokić ‒ Prija mi da budem solo

Ana Kokić je pevačica koja ne pravi velike planove, a posebno ne kada je o emotivnom statusu reč. Sada je solo i to joj posebno odgovara jer želi da se posveti poslovnim obavezama.

‒ Nisam spremna za novu ljubav. Niti mi treba niti razmišljam o tome ‒ rekla je Ana. Naime, ona sada ima mnogo obaveza, a najbolje radi i funkcioniše kada je sama, tako da joj je sada sve potaman.

Pročitajte: Sve za lepotu - Ana Kokić od nedavno pred kraj svakog tuširanja praktikuje i ovo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on May 21, 2020 at 8:18am PDT

Mnogi su njenu promenu frizure povezivali sa promenom na emotivnom planu, ali Ana kaže da to nije bio slučaj.

Pre otprilike godinu dana imala sam želju da se vratim u plavo. Jako sam oštetila kosu od previše farbanja, a najviše me je nerviralo što nisam uspevala da napravim nikakvu frizuru. Jedino rešenje bilo je da skratim kosu - rekla je Ana i tako svima stavila do znanja zbog čega se odlučila na promenu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Mirko Tabašević