Ta žena mi je uništila porodicu! Ovo je najbolja drugarica Goce Božinovske zbog koje je Šijan ostavio nju i decu

Ta žena mi je uništila porodicu! Ovo je najbolja drugarica Goce Božinovske zbog koje je Šijan ostavio nju i decu

Autor: | 10/11/2023

0

Ovog novembra navršava se 24 godine od smrti Zorana Šijana, žestokog momka sa beogradskog asfalta i kikboksera, a pevačica Goca Božinovska neguje uspomenu na njega i uvek ističe da je bio njena najveća ljubav.

ATA Images

 

Sreli su se 1989. godine na plaži u Herceg Novom, a ljubav se dogodila - odmah. Zoran nije gubio vreme, pa je zgodnu pevačicu vrlo brzo zaprosio. Međutim, ipak nije bilo onog “dok nas smrt ne rastavi”.

Pročitajte: Imaju snajke iz iste porodice, ali jedna drugoj ne dolaze u kuću - Zbog ovih reči je Ceca precrtala Gocu Božinovsku

Do kraja svog kratkog života Zoran nije bio sa zakonitom suprugom, već sa drugom ženom. Naime, 1996. godine ostavio je Gocu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog komšinice Gorane, za koju je Goca tvrdila da su nekad bile i dobre prijateljice.

Privatna arhiva

 
 

Sa decom je otišla iz Surčina i preselila se u stan na Novom Beogradu. Šijan je sa Goranom dobio još jednog sina, Vukašina, rođenog samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Privatna arhiva

 

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te.

- Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila – izjavila je pevačica svojevremeno.

Printscreen

 

Kako su mediji pisali, posle Zoranove smrti Gorana je tužila Gocu i tražila deo kuće u Surčinu. Mirko Šijan, Gocin bivši svekar, njoj i deci je dao kuću, a Gorani i njenom sinu stan na Bežanijskoj kosi.

Printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti