Obožavali ste je kao Ferhunde i Šah sultaniju: Ovako danas izgleda turska glumica Deniz Čakir

Obožavali ste je kao Ferhunde i Šah sultaniju: Ovako danas izgleda turska glumica Deniz Čakir

Autor: | 08/11/2023

0

Serije sa Bosfora i dalje su među najgledanijima u balkanskom televizijskom etru. Glumci koji su se proslavili zahvaljujući tom „sapunskom” formatu u Turskoj imaju status božanstva, neko manje, neko više, a među njima je i Deniz Čakir.

Promo

 

Ferhunde iz telenovele „Kad lišće pada” i sultanija Šah iz „Sulejmana Veličanstvenog” tek su neke od uloga lepe glumice, rođene u Ankari poslednjeg dana 1981. godine. Kao devojčica želela je da postane novinarka, međutim, nastupi u školskim predstavama probudili su u njoj ljubav prema sceni.

Pročitajte: Ofarbala se u plavo i podmladila botoksom - Sultanija Hatidže iz Sulejmana danas je druga žena

Diplomirala je glumu na Državnom konzervatorijumu u glavnom gradu, a dok je studirala, snimala je reklame i pozajmljivala glas jednoj radio-stanici. Prvu značajniju ulogu na televiziji Denis je dobila 2004. godine.

Promo

 

Kako danas izgleda i šta radi? Srećom, postoji Instagram i ostale društvene mreže, na kojima možemo da saznamo dosta stvari o kojima nema pomena u medijima. I dalje ima crnu kosu, s kojom smo je upoznali, a okušala se i kao pevačica.

Instagram

 

Pošto se još nije udala, ili bar javnosti taj podatak nije poznat, luksuzni stan od 200 kvadrata u jednom elitnom kvartu Istanbula deli sa svoje dve mačke. Voli more i knjige, uz koje se opušta u trenucima dokolice.

Kada je ljubav u pitanju, izgleda da je slaba na kolege jer su je svojevremeno povezivali sa glumcima Firatom Doruogluom i Ibrahimom Celikolom. Emotivni status Deniz Čakir trenutno je nepoznat.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti