Ženu je besramno varao, ona mu praštala: Ovoj pevačici je Muta Nikolić napravio sina

Ženu je besramno varao, ona mu praštala: Ovoj pevačici je Muta Nikolić napravio sina

Autor: | 02/11/2023

0

Miroslav Muta Nikolić, proslavljeni košarkaški trener, važio je za velikog zavodnika. Vrhunski sportski stručnjak je pravi boem – oduvek je voleo dobar provod, ali i žene.

Ata Images

 

Poznato je da je tokom braka sa suprugom Bobom imao aferu sa pevačicom Oliverom Aranđelović, koja je pre dvadesetak godina bila popularna, a pratio ju je i glas da „lomi muška srca i rastura brakove”. Iako vezu nisu potvrdili, Muta je sa Oliverom 2008. dobio sina Alekseja.

Pročitajte: Čestitamo! Legendarni Muta Nikolić postao deda, ćerka Mina rodila dečaka FOTO

Pričalo se da mu je Boba oprostila aferu. A onda se, pre nekoliko godina, Nikolić ponovo našao u žiži interesovanja.

Ovog puta kamen spoticanja bila je 24 godine mlađa profesorka nemačkog jezika. Zgodna plavuša kratko je za medije prokomentarisala da mu je samo prijateljica, mada su zajedničke fotografije koje je objavljivala po društvenim mrežama delovale drugačije, kao da tu ima nešto više od prijateljstva.

Promo

 

Svi pokušaji novinara da saznaju šta se dešava nailazili su na zid ćutanja. I na prekinute telefonske razgovore čim bi se postavilo „problematično” pitanje.

No, ono što se zna jeste činjenica da je krajem prošle godine legendarni Muta postao deda. Njegova ćerka Mina, koja se nikad nije eksponirala, rodila je dečaka. Da im prijatelji nisu čestitali i objavljivali fotografije sa slavlja, šira javnost verovatno ne bi ni čula lepu vest.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images