Veliki obrt u životu Ivane Španović

Veliki obrt u životu Ivane Španović

Autor: | 21/08/2020

0

Početkom jula naša najbolja atletičarka Ivana Španović slomila je metatarzalnu kost desnog stopala, zbog čega su treninzi ponovo morali da budu na čekanju. Ipak, Ivana je poznata po čeličnoj volji i nije odustala od dozvoljenih treninga, kako bi se što pre oporavila.

Na svojim društvenim mrežama nedavno se pohvalila da je sada konačno pobedila povredu i da će se uskoro sve vratiti u normalu.

Pročitajte: Ivana Španović ponovo voli - Ko je zgodni momak koji joj je ukrao srce?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Jul 15, 2020 at 8:07am PDT


- Osma nedelja. Glikogen je umro. Bitka je gotova za nekoliko dana - napisala je atletičarka na "Instagramu" ispod slike sa treninga.

- Planovi se menjaju, ali cilj nikad. Čak ni slomljena kost me ne može zaustaviti - motivisala je Ivana Španović sebe na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Aug 9, 2020 at 7:26am PDT

Atletičarka Ivana Španović suočena sa novim planovima

Čelična volja i naporan rad pomogli su Ivani da se oporavi, ali kako najnovije informacije iz njenog tima kažu, došlo je do promene njenih planova. Naime, naša najbolja atletičarka Ivana Španović neće braniti zlato na Svetskom prvenstvu u kineskom Nankingu, koje je na programu 19. do 21. marta sledeće godine.

Pročitajte: Ivana Španović - Moj olimpijski san je stavljen na čekanje

Aktuelna svetska i evropska šampionka u skoku udalj je u fazi rehabilitacije od loma metatarzalen kosti na desnom stopalu, ali to nije razlog otkazivanja Svetskog prvenstva. Prioritet je dat dvoranskom Evropskom prvenstvu.

- Evropsko prvenstvo u dvorani je od 5. do 7. marta u poljskom Torunu. Tamo će Ivana braniti niz od tri zlatne medalje, dok u Nanking nećemo ići. Preblizu je šampionatu Starog kontinenta, a opet suviše kasno za planove vezane za sezonu na otvorenom gde su nam Olimpijske igre u Tokiju primarne. Dakle, Ivana neće u Nankingu braniti zlatnu medalju osvojenu u Birmingemu 2018. godine - rekao je njen trener Goran Obradović u intervjuu za „Sportski žurnal“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram