Brata Lazara Ristovskog nikada nismo videli u javnosti: Zajedno su se našli u kadru čuvenog filma

Brata Lazara Ristovskog nikada nismo videli u javnosti: Zajedno su se našli u kadru čuvenog filma

Autor: | 31/10/2023

0

Brat Lazara Ristovskog čuveni glumac

Lazar Ristovski ovih dana manje je u javnosti zbog glumačkih uloga, a više zbog privatnog života, odnosno nove romanse, sa Anicom Lazić, a pažnju javnosti par je privukao zbog razlike u godinama. 

Iako je karijeru započeo davne 1975. godine, odigrao čak četiri hiljade predstava, više od četrdeset filmova i televizijskih serija, Ristovski je vešto čuvao svoju privatnost, pa tako malo ko zna da je i brat Lazara Ristovskog krenuo stopama starijeg člana porodice.  

Od naslova u kojima smo gledali Lazara treba pomenuti "Urnebesnu tragediju", "Boomerang", "Malu", "Belo odelo", "Dnevnik mašinovođe", "Podzemlje", "Bure baruta".

ATA Images

 

Lazar se oprobao i kao reditelj i producent, a rezultati ta njegova dva dodatna umeća su filmovi "Belo odelo" i "Beli lavovi".

Osvojio je najvažnija glumačka priznanja na ovim prostorima: "Zlatnu arenu" u Puli, "Cara Konstantina" na Filmskim susretima u Nišu, "Zlatnu mimozu", "Zlatnog ćurana".

Pročitajte: Lazar Ristovski napravio sledeći korak - Da li je spreman da se zauvek skrasi kraj Anice

Ristovski je godinama veran glumi, kao i njegova bivša supruga Danica Ristovski. U glumački svet ušao je i njihov sin Petar koji se bavi režijom, a i Jovan je takođe krenuo umetničkim stopama.

Prisetimo se da se u porodici Ristovski rodio još jedan izuzetan talenat, a to je rođenim brat Lazara Jovan, koji je igrao u filmovima "Dnevnik mašinovođe", "San zimske noći", "Belo odelo" i u filmu "Boomerang", u kome se pojavio u istom kadru sa bratom.

 

 

Bavi se i režijom, a član je glumačkog ansambla Narodnog pozorišta u Subotici.

Fizički veoma podseća na Lazara od koga je mlađi četiri godine.

Youtube Screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti