Ovakav modni okršaj još nismo videli, jedno im je potpuno isto: Ko ima više stila Novak Đoković ili Stjepan Hauser?

Ovakav modni okršaj još nismo videli, jedno im je potpuno isto: Ko ima više stila Novak Đoković ili Stjepan Hauser?

Autor: | 30/10/2023

0

Novak Đoković i Stjepan Hauser u modnom okršaju

Jedan drži reket, drugi violončelo. Obojica strastveni profesionalci u svom poslu, našli su se na bini beogradske Arene, gde su nasmejali i malo je reći oduševili hiljade i hiljade prisutnih.

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, bio je na koncertu hrvatskog violončeliste Stjepana Hausera, koji je bez pardona napravio spektakl za pamćenje, a definitivno svima će biti urezana scena, ona kada je virtuoz na binu izveo tenisera.

ATA Images

 

Naime, u jednom trenutku, kada je Stjepan izvodio pesmu "Conga", pozvao je Novaka da dođe na scenu, a Nole je na bini svirao saksofon i prisutnima izmamio osmeh na lice, a malo pre koncerta nastala je fotografija dva asa na kojoj smo imali prilike da uporedimo njihove stilove.

Stjepan Hauser posvetio pesmu preminuloj deci iz "Ribnikara" - "Arena" je plakala, poslušajte zvuke tuge

S obziron na to da je Stjepan Hauser držao koncert, on je za ovu priliku odabrao potpuno crnu košulju i crne ekstravagantne pantalone, a čini se da Hauser nije želeo da rizikuje, pa se odlučio na proverenu kombinaciju koja odaje glamurozni utisak.

Sa druge strane dok je pozirao sa Noletom u bekstejdžu, mogli smo da primetimo da je teniser došao u nešto ležernijem izdanju, ali u ništa manje glamuroznom i moćnom outfit-u u poređenju sa Hauserovom odećom.

Pročitajte: Najskuplji sat u porodici Đoković ne nosi Novak! Košta 70.000 evra i krasi drugog člana porodice

Nole je odabrao bele pantalone, svetlo sivu polo majicu i preko tamno sivi džemper, a gotovo da nikom nije promakla ista stvar i na teniseru i na violončelisti, a u pitanju je neodoljiv i šarmantan osmeh na koji Srpkinje ne ostaju imune.

Vi birate ko ima više stila Novak Đoković ili Stjepan Hauser?

live production

 

 

Ko ima više stila?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images, Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti