Završena obdukcija tela Metjua Perija: Pojavio se audio-snimak Hitne pomoći, zna se šta se desilo kad je pronađen

Završena obdukcija tela Metjua Perija: Pojavio se audio-snimak Hitne pomoći, zna se šta se desilo kad je pronađen

Autor: | 30/10/2023

0

Obdukcija tela Metjua Perija završena

Metju Peri, svima poznat kao Čendler Bing iz serije „Prijatelji”, umro je u 54. godini. Kako pišu američki mediji, glumac se navodno utopio u džakuziju svoje kuće u Los Anđelesu, a kada je stigla Hitna pomoć, mogli su samo da konstatuju smrt.

Instagram screenshot @mathew_chandler

 

Pronašao ga je asistent koga je on bio poslao da obavi određene obaveze. Pomoćnik je odmah pozvao Hitnu pomoć, a sada se znaju i detalji jezivog snimka Hitne pomoći.

Pročitajte: Tuga i šok u Holivudu, tragičan kraj zvezde Prijatelja - Preminuo Metju Peri u 54. godini

Pretpostavlja se da se Metju Peri utopio nakon što je dugo vremena igrao pickleball. Na zvučnom zapisu iz Hitne pomoći čuje se kako muškarac izgovara: „Spasavanje 23, utapanje”.

 

 

Kako prenose svetski mediji, obdukcija je zavšena, a čekaju se rezultati toksikoloških testova, što može potrajati i nekoliko nedelja.

Uzrok smrti je naveden kao „odložen” jer se čeka dodatna istraga, kao i rezultati toksikologije.

Getty Images

 

Podsetimo, policija, kada je vršila uviđaj, nije našla drogu u Perijevom domu, ali su pronađeni razni antidepresivi.

Istraga o preranoj smrti legendarnog Čendlera je i dalje u toku, a Daily mail piše da je telo glumca predato porodici kako bi se pripremila sahrana.

Inače, povodom tragedije slavnog glumca oglasila se glumica Lisa Kudrou koja je u seriji „Prijatelji” glumila u čuvenoj šestorki, smatrajući da je smrt njenog kolege „zbunjuća”, a njen prijatelj otkrio je planove ostalih glumaca iz sitkoma.

Pročitajte: Metju Peri nije imao mnogo sreće sa ženama, a sa koleginicom iz čuvene serije bio je u posebnoj vezi

– Ovo se ne čini realnim ili poštenim prema njemu ili bilo kome od družine jer je Metju Peri konačno bio u miru sam sa sobom i proživljavao je najbolju godinu u životu otkako je njegova knjiga predstavljena pre gotovo tačno godinu dana. Uživao je u životu.

Bio je bliži nego ikada sa svojim roditeljima i aktivno se bavio svojim otrežnjenjem. Zbunjena je šta je izazvalo njegovu smrt – rekao je prijatelj Lise Kudrou i otkrio da ona razmišlja da udomi psa Metjua Perija, kog je on kupio pre tri godine i prikazao ga na Instagramu.

Frederick M. Brown/Getty Images

 

– Iako niko ne želi da veruje da se radilo o lekovima, bilo onim prepisanim ili ne, naravno da im je ta misao na umu. Misle da je sigurno uzeo nešto što je bilo kobno uz toplu vodu – poručio je prijatelj, piše Daily mail.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Michael Buckner/Getty Images

Pročitajte još