Stefan Kapičić doveo dvomesečnog sina u Beograd (foto)

Stefan Kapičić doveo dvomesečnog sina u Beograd (foto)

Autor: | 23/08/2020

0

Sin Stefana Kapičića i hrvatske glumice i manekenke Ivane Horvat napunio je dva i po meseca, a popularni glumac odlučio je da ga dovede u Beograd. Stefan i Ivana prelepe avgustovske dane povode sa sinom Ivanom u delovima grada koji im bude najlepše uspomene.

Popularni glumac, koji karijeru već godinama gradi u Americi, oduševljen je gradom u kome je živeo i iz kojeg je krenuo put svetske karijere. Stefan je na svom "Instragam" profilu objavio nekoliko prelepih fotografija. Prva od njih zabeležena je u kraju u kom je glumac odrastao i gde mu i dalje žive roditelji.

- The Incredibles aka Kapicic boys - napisao je Kapičić pored fotografije koja je oduševila pre svega njegove brojne kolege, a onda i ostale pratioce.

Pročitajte: Stefan Kapičić - Supruga Ivana je moja podrška, moja ljubav, moje sve

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Kapičić (@stefankapicic) дана 8. Авг 2020. у 7:42 PDT

Sin Stefana Kapičića uživa u Beogradu

Kako je Ivan rođen u Zagredu, njegova poseta našem glavnom gradu ujedno je bio i prvi susret sa bakom i dekom, Stefanovim roditeljima. Unuk je odmah zarobio njihova srca, a jedna prelepa porodična fotografija osvanula je i na Instagramu. Tri generacije Kapičića - sin, otac i deka.

- Kapičići - sve je što je napisao glumac pored fotografije koja govori više od reči.

A onda je Stefan Ivana odveo na mesto koje i te kako ima veliki značaj u njegovoj porodici. U pitanju su košarkaši tereni "Crvene zvezde" na Kalemegdanu.

- Odveo sam svog sina na terene "Crvene zvezde" na Kalemegdanu, gde je njegov deda počeo da igra košarku i napravio u istoriji najviše poena za svoj tim. A kasnije je postao i svetski šampion sa nacionalnom timom tadašnje Jugoslavije - ponosno je napisao Stefan i objavio set dirljivih fotografija sa sinom u naručju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Kapičić (@stefankapicic) дана 18. Авг 2020. у 10:53 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti