Šuškalo se da joj je zarobio srce i napisao knjigu: Matiju Bećkovića dovodili su u vezu sa ovom folk zvezdom

Šuškalo se da joj je zarobio srce i napisao knjigu: Matiju Bećkovića dovodili su u vezu sa ovom folk zvezdom

Autor: | 29/10/2023

0

Matija Bećković navodno nije odoleo šarmu Vesne Zmijanac

Na buran ljubavni život Vesne Zmijanac ne bi ostali imuni ni holivudski producenti. Da su imali prilike da pročitaju njen “pokušaj autobiografije”, nazvan po velikom hitu “Kad zamirišu jorgovani”, ne bi dugo razmišljali, već bi odmah ekranizovali priču.

Dušan Petrović

 

U mladim danima Vesna je važila za “femme fatale”. Za jednom od najpoželjnijih pevačica na ovim prostorima uzdisali su mnogi muškarci, a nekima nije mogla da odoli. Bilo je tu bogatih stranaca, uspešnih biznismena, političara... A možda i slavnih pisaca.

Pročitajte: Njemu je posvetila pesmu Nevera - Vesna Zmijanac ludo volela poznatog pevača, on je prevario sa koleginicom

Naime, u nekom trenutku šuškalo se da je folk diva imala “nešto” sa Matijom Bećkovićem, čak se pričalo i da je zapravo on pravi autor njene knjige. Ako je nečega i bilo, vešto je izbegnuto u biografiji.

ATA Images

 

No, zna se za druge Vesnine romanse. Milorad Vučelić, svojevremeno jedna od najuticajnijih političkih figura, bio je opsednut pevačicom, a njihova ljubav bila je javna tajna. Sedamdesetih, dok je boravila u Beču, malo je nedostajalo da se uda za sina vlasnika fabrike “Siemens”, ali je, umesto porodičnog života, odabrala karijeru.

Printscreen

 

Provela je tri godine u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a u vezi s njom pominjali su se i Ivan Stambolić, Halid Muslimović, Nikola Mijailović, Nino Rešić... Osim Kemiša, ostali sa ljubavne liste nikad nisu potvrđeni. Kao ni Matija Bećković.

Krajem osamdesetih Vesna se udala za bivšeg šefa marketinga PGP RTB-a, ekonomistu Vladimira Jovanovića, i sa njim dobila svoje jedino dete, ćerku Nikoliju. Ni ovaj brak nije potrajao. No, kako pevačica često voli da kaže, ostale su lepe uspomene.

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti