Vratila se u Srbiju i hrabro stala pred kamere: Ovo je Silvija Nedeljković danas, kilogrami joj ne smetaju

Vratila se u Srbiju i hrabro stala pred kamere: Ovo je Silvija Nedeljković danas, kilogrami joj ne smetaju

Autor: | 29/10/2023

1

Gde je nestala Silvija Nedeljković, nekad velika “Zvezda Granda”? Sećamo se, između ostalog, dueta “Jedini, jedina”, koji je izvela sa Nemanjom Stevanovićem, kao i šuškanja da je dvoje mladih pevača u vezi.

Reprint Svet

 

Sve je ostalo samo na pričama, koje je Silvija demantovala. Rođena je u Beogradu pre 39 godina, ime je dobila po baki koja ju je kao malu stalno čuvala i vodila u školu, predviđali su joj uspešnu karijeru, međutim, odrekla se toga zbog ljubavi.

Pročitajte: Nekada je bio ozbiljan zavodnik, a danas... Ovako sada izgleda pevač Nemanja Stevanović, da li biste ga prepoznali

Udala se za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića, postala majka i odselila se u inostranstvo, gde se posvetila porodici.

Facebook

 

- Naše karijere su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se. Za sada nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo, a i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - ispričala je svojevremeno.

Facebook

 

Silvija je dugo bila u ilegali, no, nedavno se vratila pred kamere. Da budemo precizniji, pred kamere telefona. Otvorila je nalog na TikToku, gde možemo da vidimo kako danas izgleda. A izgleda tako da je mnogi nisu odmah prepoznali.

TikTok printscreen

 

Neki su primetili da se u međuvremenu malo opustila i nabacila koji kilogram. Ali, sjajan glas je nije izdao. Ako nam ne verujete, skoknite do njenog profila na popularnoj platformi i pogledajte, to jest poslušajte snimke...

 

 

Komentari (1)

Loading
Srba 14:25 30.10.2023
Odgovori

Samo napred Silvija. Mnogi od nas te se rado sećaju. Ovo je pevanje.

hellomagazin.rs hellomagazin