Dragan Bjelogrlić pre Maje ljubio devojku svog druga: Mrzeo sam ga kad je preoteo nju...

Dragan Bjelogrlić pre Maje ljubio devojku svog druga: Mrzeo sam ga kad je preoteo nju...

Autor: | 25/10/2023

0

Bivša devojka Dragana Bjelogrlića

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić sedam godina je radio na stvaranju filma "Čuvari formule", čija je premijera održana sinoć u Beogradu, na kojoj se našao veliki brog ljudi iz sveta glume, ali i članovi Bjeline porodice.

- Sve smo ovo prošli, ali Beograd je Beograd. Beograd moramo da prođemo večeras, to nije lako. Čudan je taj put, uvek se krene od Beograda, a mi smo krenuli pre tri meseca i mislio sam da će ovo već biti rutinski, ali ne može. Ipak je posebna trema kada je Beograd u pitanju - rekao je Bjelogrlić pre početka filma. Svi su bili oduševljeni pojavljivanjem njegove supruge Maje koja je s razlogom dobila nadimak "srpska Monika Beluči".

ATA Images

 

Iako je Bjela godinama u braku sa lepom Majom, o bivšim ljubavima nikada nije govorio, a naš čuveni snimatelj i direktor fotografije brojnih domaćih serija i filmova Radan Popović otkrio je jednom prilikom da mu je u mladosti Dragan Bjelogrlić preoteo devojku.

Pročitajte: Dom Dragana i Maje Bjelogrlić je sve samo ne skroman - Luksuz kakav se ne viđa ni u snovima

- Bio sam u vojsci i ostavila me je cura. Došao sam u Beograd i saznao da mi je neki tamo Bjela preoteo devojku. Sada smo u dobrim odnosima, a tada sam ga mrzeo - otkrio je Popović jednom prilikom.

I glavni glumac serije "Tajkun", na kojoj su zajedno radili, Dragan Bjelogrlić s osmehom se priseća ove anegdote.

Ata Images

 

- Kad se to desilo nisam ga poznavao. Naše upoznavanje nije bilo prijatno, ali se iz jednog takvog nesporazuma rodilo veliko prijateljstvo - poručio je glumac u razgovoru za domaće medije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti