Suprugu je pokazao sinoć, posle tri decenije, a sina znamo svi! Ovaj glumac je naslednik Branimira Brstine

Suprugu je pokazao sinoć, posle tri decenije, a sina znamo svi! Ovaj glumac je naslednik Branimira Brstine

Autor: | 25/10/2023

0

Sin Branimira Brstine poznato televizijsko lice

Mnoge javne ličnosti tvrde da je danas praktično nemoguće sačuvati privatni život, ali je Branimir Brstina ličnim primerom dokazao da je to izvodljivo.

Ipak sinoć je napravio pravi presedan, kada se pojavio na premijeri filma "Čuvari formule", glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, ruku podruku sa suprugom koju nismo decenijama mogli da vidimo u javnosti.

Ata Images

 

O privatnom životu Branimira Brstine ne zna se previše. Rođen je pre 63 godine u Banatskom Velikom Selu, osnovnu i srednju školu završio je u Zrenjaninu, a na fakultetu je bio na klasi sa Žarkom Lauševićem, Sonjom Savić, Zoranom Cvijanovićem...

Sin Đuro krenuo je očevim stopama, sa ćerkom se jednom pojavio na nekom kulturnom događaju, a o supruzi, sa kojom je u braku tri decenije, ne zna se apsolutno ništa.

Pročitajte: Ko je tajanstvena supruga Branimira Brstine? Vešto je krije više od 30 godina, zna se tek ovo

S obzirom na to da je Đuro Brstina na putu da postane uspešan glumac, možda će jednog dana poželeti da u intervjuima otkrije nešto više o svojoj porodici, a imali smo prilike da gledamo u seriji "Žigosani u reketu", kada je brzo postao miljenik nežnijeg pola!

Trenutno studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, a studirao je i komunikologiju, na fakultetu na kome je jedan od predavača glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti