Njeno ime nikad nije izgovorila: Ćerka Jelene Karleuše prvi put rekla šta misli o Ceci

Njeno ime nikad nije izgovorila: Ćerka Jelene Karleuše prvi put rekla šta misli o Ceci

Autor: | 23/10/2023

0

Ćerka Jelene Karleuše prvi put o Ceci

Rat između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović traje duže od dve decenije, a pevačice se zbog svog odnosa sve češće viđaju u sudnici. Karleuša često bocne suparnicu na društvenim mrežama, a ni Ražnatovićka ne prećuti pop divi i uzvrati joj grubim rečima.

Ata Images

 

Njihova svađa nikada se nije prelila na njihove naslednice, tako da se Anastasija Ražnatović, s jedne, i Atina i Nika Tošić, s druge strane, nisu javno oglašavale povodom odnosa njihovih majki.

Pročitajte: Dok Ceca i JK ratuju, Anastasija i Nika uhvaćene na istom mestu - Ova ljubav ih povezuje, bravo devojke

Ali sada je tome došao kraj, jer je Nika prekinula tišinu i iznela mišljenje o Ceci Ražnatović na svom TikTok profilu gde je prati više od 20.000 ljudi.

ATA Images

 

Nika je poprilično aktivna na ovoj društvenoj mreži, na kojoj objavljuje kako peva ili đuska uz brojne pesme domaćih i stranih izvođača. Među brojnim komentarima koje ćerka Jelene Karleuše dobija na svojim objavama pojavio se jedan specifičan zahtev.

Pročitajte: Reci mami da je mogla bolje... Nika Tošić brutalno odgovorila hajterima, jasno je čija je ćerka FOTO

- Bio bi hit da se snimiš sa Cecinom pesmom - rekao je jedan korisnik ove društvene mreže. Nika mu je kratko odgovorila:

-  Ali ja ne slušam Cecu.

TikTok

 

Mnogi smatraju da je ovo prvi put da je Nika spomenula folk divu javno. Iako nije rekla ništa loše o Ceci i nije bila zlonamerna, njeni pratioci su uvereni da je Karleušina naslednica zauzela čvrst stav povodom mamine suparnice.

Miloš Miletić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna Arhiva