Ceo svet u šoku: Lejdi Gaga izgubila bebu?

Ceo svet u šoku: Lejdi Gaga izgubila bebu?

Autor: | 25/08/2020

0

Od kako je planetarno popularna pevačica otpočela vezu sa Mihaelom Polanskim, mnogi su sumnjali da je u blagoslovenom stanju. Trudna Lejdi Gaga - vest o kojoj se mnogo pisalo, kada je pevačica u javnosti počela da se pojavljuje u širokoj odeći ispod koje se nazirao stomak, koji odavao utisak poodmakle trudnoće.

Čini se da je pevačica neko vreme medijima dala prostora da nagađaju, dok se ona bavila svojim fizičkim izgledom. A onda novom fotografijom na "Instagramu" stavila tačku na svaku polemiku.

Pročitajte: Lejdi Gaga u suzama - Na ivici sam, u sebi nosim ogromnu bol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 3, 2020 at 2:20pm PST


Na fotografiji na kojoj pozira pored bazena, navodno trudna Lejdi Gaga neverovatnom brzinom izgubila je svoj stomačić i pokazala besprekornu liniju. Mnogi fanovi ostavili su razočarane komentare, jer su se ponadali da će se glumica napokon ostvariti u ulozi majke. Sa druge strane Gaga je dobila i niz komplimenata na račun svog izgleda, jer je za samo par meseci drastično izgubila na težini i svoj izgled dovela do perfekcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Aug 22, 2020 at 3:51pm PDT


Da je i sama zadovoljna svojim uspehom pokazala je tako što je široke majice i dukseve zamenila modernim bikinijem inspirisanim 90-tim godinama.

U intervjuu koji je nedavno davala za radio emisiju "Beast 1" rekla je da je svesna da ima teške psihičke probleme i da pije lekove, koji služe kao stabilizator raspoloženja. Upravo taj razgovor fanovima je mogao biti znak da trudna Lejdi Gaga sada može biti samo ideja, jer pevačica trenutno nije sposobna za majčinstvo. Naime, ona se sada bori da povrati vlast nad sobom i svojim mislima.

Pročitajte: Nikada nije bila zaljubljenija - Ko je novi dečko Lejdi Gage (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Aug 21, 2020 at 2:59pm PDT


– Znam da imam mentalne probleme i znam da me ponekad čine nefunkcionalnom jer ne mogu da utičem na svoje misli. To me izluđuje jer su slike koje mi se vrte po glavi zastrašujuće. Olanzapin se koristi kod šizofrenije i kod bipolarnih poremećaja, a ja imam obe dijagnoze i ponekad se teško nosim sa njima – rekla je proslavljena pevačica koja navedeni lek pije od svoje 19. godine, nakon što je silovana.

Uprvo zbog teških psihičkih problema i borbe za oporavak od traume, pevačica sada nije spremna za najvažniju ulogu u životu. Trenutno joj je jedini cilj da radi na sebi, svom psihičkom zdravlju i sjajnom izgledu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još

Najnovije vesti