Manekenka Tamara Nikolić u strahu - bivšeg muža prijavila policiji?

Manekenka Tamara Nikolić u strahu - bivšeg muža prijavila policiji?

Autor: | 25/08/2020

1

Manekenka Tamara Nikolić tvrdila je da je i posle razvoda ostala u sjajnim odnosima sa suprugom Simonom Karićem. Naime, manekenka i filmski i muzički producent rastali su se nakon tri godine braka, iz kog imaju preslatku ćerkicu Simonu.

Iako je delovalo da su bivši supružnici u dobrim odnosima, manekenka Tamara Nikolić prijvaila je Simona zbog pretnji.  Kako piše "Pink.rs" manekenka je od bivšeg supruga dobila niz pretnji, koje su je veoma uplašile. Policija u koordinaciji sa drugim organima trenutno preduzima mere iz svoje nadležnosti na osnovu prijave za nasilje u porodici.

Pročitajte: Simon de Karić - Biću momak dok neka ne nadmaši Tamaru

Iako su se posle razvoda oboje na neko vreme povukli iz javnosti, jedno o drugom govorili su sve najlepše, pa niko nije slutio da se iza prijateljskog odnosa krije nasilje u porodici.

– Biću momak dok se ne pojavi ona prava. Teško je nadmašiti Tamaru. Sa njom sa naravno i dalje u kontakru, zbog deteta, imamo lepu ćerkicu - govorio je Simon za "Blic TV".

A i Tamara je za bivšeg supruga imala samo reči hvale

– Nije mi teško da se prisetim svog venčanja jer sam se udala za svog najboljeg prijatelja i to se nikada neće promeniti. To što smo se rastali ne pobija činjenicu da je Simon za mene i dalje najbolji otac na svetu i moj prijatelj – rekla je Tamara za "Story".

Pročitajte: Tamara Nikolić, supruga Simona de Karića, pokazala je na koga je lepa (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🧿TAMARA NIKOLIC (@tamaranikolicofficial) on Aug 2, 2020 at 3:20am PDT

– Dok je trajao tužan i mračan period našeg razvoda, bilo je raznih loših ljudi oko nas, ali uspeli smo da sve to prevaziđemo i nastavimo da negujemo dobar odnos. Sada niko to ne može da pokvari.

Ipak, došlo je do incidenta koji je narušio odnos bivših supružnika. Ostaje da vidimo, kako će se dalje razvijati ceo slučaj i da li će i Simon de Karić izneti svoju stranu priče o nasilju i pretnjama.

Komentari (1)

Loading
Ана 20:27 07.08.2021
Odgovori

Кад видиш њу а и њега све то је јасно..... Ту су речи сувишне.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti