Pogledajte kako je Verica Rakočević izgledala pre 50 godina (foto)

Pogledajte kako je Verica Rakočević izgledala pre 50 godina (foto)

Autor: | 26/08/2020

2

Kreatorka Verica Rakočević iako je u osmoj deceniji života i dalje pokazuje da žena bez obzira na godine može biti lepa i negovana. Za Vericu godine su samo brojka u ličnoj karti, ona živi život punim plućima i uživa u prelepom braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

Svoju lepotu Verica nikada nije nametala, niti je želela da se ističe ispred drugih. Ali o njoj najviše svedoče njena deca, koja su majčinu lepotu i te kako nasledila.

- Kožu možete da operišete koliko hoćete, ali sjaj u očima nikad. To je život u vama. Čovek nije star kada postane izboran, nego kada mu nestane sjaj iz očiju. Moj deda živeo je više od devedeset godina i izgledao je kao da je imao dvadeset plastičnih operacija. Celog života jeo je samo hleb i grožđe, ponekad pileće meso. Kada je umro, nije imao nijednu staračku pegu ni boru. Ali sećam se da su mu, kada sam ga poslednji put videla, oči bile skoro potpuno bele. Iz njih je iscureo život. Da se razumemo, ne zaobilazim ja estetske metode, godinama idem na mezoterapiju i tretmane kiseonikom jer mi pomažu da se osećam dobro, ali nikada nisam probala ona “punjenja”. Najstrašnije su žene mojih godina, ili mlađe, čije lice izgleda kao naduvani balon. To je neprijatno za gledanje - iskreno je ispričala Verica u intervjuu za "Hello!".

– Kada sam bila najnesigurnija, nisam bila u situaciji da se mnogo šminkam. To su bili gimnazijski dani, a moji roditelji bili su vrlo strogi. Prvi put sam na ljubavni sastanak izašla u četvrtom razredu gimnazije u četiri sata po podne. Mama me je jedva pustila. Prethodno sam morala da očistim celu kuću. Prvobitno je trebalo da izađem nedelju dana ranije, ali mi je rekla: “Ako te voli, sačekaće te”. Počela sam da plačem kao kiša. Onda je sestra skočila da se svađa zbog mene, pa ju je mama išibala prutom i poslala u ćošak. Tako je moj izlazak odložen - prisetila se Verica.

Kreatorka Verica Rakočević ovako je izgledala u mladosti

Da joj godine idu u prilog činjenica je, ali malo ko od mlađih generacija je imao tu priliku da uživa u Veričinoj lepoti sredinom prošlog veka. Među fotografijama Beograda šezdesetih autora Baneta Đorđevića koje ovih dana kruže društvenim mrežama našlo se i lice prelepe kreatorke Verice Rakočević.

Pogledajte kako je prelepo izgledala Verica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 25. Авг 2020. у 4:30 PDT

Komentari (2)

Loading
Maki 14:45 03.08.2021
Odgovori

Lepo je izgledala u mladosti. Dobro se drži i sad. Samo , primećuju se estetski zahvati: grudi, usne, jagodice.... ali dobro, vodi računa o sebi i to je ok.

Jadranka Bokan 16:06 03.08.2021
Odgovori

Bas volim da vidim zenu u zrelim godinama lepu i doteranu. A Verici svaka cast i na izgledu i na duhu.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević, instagram