Postao sam porodični nasilnik! Goran Ivanišević tužio bivšu ženu i ćerku

Postao sam porodični nasilnik! Goran Ivanišević tužio bivšu ženu i ćerku

Autor: | 17/10/2023

0

Goran Ivanišević ima porodične probleme

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, upisao se u istoriju "belog sporta", a jedna od njegovih najboljih  trenerskih sezona je u toku. Međutim, na privatnom planu nekadašnji hrvatski teniser nalazi se u velikom problemu, a sudeći prema njegovoj nedavnoj objavi u pitanju je klimav odnos sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović sa kojom sportista ima dvoje dece, ćerku i sina Amber Mariju i Emanuela.

Goran Ivanišević podigao je niz tužbi protiv bivše supruge, piše Nacional. Ivanišević je tužio i ćerku Amber (20) jer traži pola luksuznog stana koji joj je darovala Tatjana Dragović.

Ata Images

 

On je u kasnim časovima u noći između ponedeljka i utorka putem Instagrama uputio direknu poruku svojoj bivšoj supruzi.

Pročitajte: Sav novac sa turnira dao je za njeno lečenje - Sestra Gorana Ivaniševića nije se probudila posle operacije, velika tragedija

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi.

Instagram

 

 

- Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - stoji u njegovom postu.

Pročitajte: Noletov trener zna šta je luksuzan život - Goran Ivanišević otvorio vrata impresivnog doma

On i Tatjana, nisu u dobrim odnosima još od razvoda 2013. godine posle četiri godine braka, a Noletov trener emotivnu sreću pronašao je kraj voditeljke Nives Čanović, koja mu je podarila sina Olivera.

Profimedia

 

Par je krajem 2017. godine u tajnosti organizovao venčanje u jednom zagrebačkom restoranu, a da je postala gospođa Ivanišević Nives je dala naslutiti zajedničkom fotografijom sa slavlja, pored koje je napisala stihove popularne pesme Petra Graša: „Ako te pitaju, moja ljubavi, je l' nam lepo, reci – jeste, imamo na svetu sve“.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti