Stravična tragedija u Sevilji, telo fudbalera pronađeno između dva vagona: Nemanja Gudelj nem od bola

Stravična tragedija u Sevilji, telo fudbalera pronađeno između dva vagona: Nemanja Gudelj nem od bola

Autor: | 16/10/2023

0

Nemanja Gudelj se oglasio posle tragedije u Španiji

Mladi fudbaler „Kordobe” Alvaro Prijeto nestao je u četvrtak. Cela Španija digla se na noge, danima se tragalo za osamnaestogodišnjim sportistom, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa. A onda je jutros, u napuštenom vozu između dva vagona, pronađeno telo...

Instagram

 
 

Mediji prenose da je Prijeto bio u noćnom provodu u Sevilji s prijateljem, nakon čega je trebalo da se vrati kući u Kordobu. Prema pričama svedoka, izgleda da je imao problema da uđe u voz na stanici Santa Husta zbog istrošene baterije na telefonu, pa nije mogao da dokaže kondukterima da je kupio kartu.

Pokušao je da dođe na peron nelegalnim rutama, ali i u tome je bio sprečen. Navodno, kasnije je viđen u aveniji koja ide paralelno sa auto-putem između Sevilje i Kordobe. Međutim, kamere ga nisu snimile. Šta se dalje dešavalo, nije poznato. Pronađeno telo je identifikovano i, nažalost, u pitanju je Alvaro.

Profimedia

 

Španski fudbal danas je zavijen u crno. Za mladim fudbalerom žali i Nemanja Gudelj, zvezda „Sevilje”, koji je na Instagram storiju objavio njegovu fotografiju sa tužnim crnim srcem.

Nemanjin brat Dragiša takođe igra za „Kordobu”, ali za prvi tim. Prijeto, čija se smrt trenutno vodi kao misterija jer nije utvrđeno šta se dogodilo, bio je član mlade ekipe.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia