Okrenula novi list: Zgodna Mara uživa na jahti (foto)

Okrenula novi list: Zgodna Mara uživa na jahti (foto)

Autor: | 26/08/2020

0

Marija Šerifović smršala je i svoj izgled dovela do perfekcije. Pevačica je bila na posebnom režimu, kako bi svoju liniju dovela u red, a sada izgleda bolje nego ikada.

Marija je tokom karantina odlučila da se hrani zdravo i za samo par meseci izgubila je 10 kilograma, što se odrazilo na njen izgled i sada je u sjajnoj formi. Iako joj to nije bio prvobitan plan, Marija je okrenula novi list i potpuno neplanski spremila se za letovanje na kome ovih dana uživa.

Pročitajte: Marija Šerifović - Kupiću samo jednu krofnu da se ne bih ugojila jer sam stalno u kući

Naime, ona je otputovala u Sjedinjene Američke Države, gde trenutno uživa na krstarenju. Na svom "Instagramu" objavila je snimke sa jahte, a ono što je sve iznenadilo su Marijine zategnute noge, koje su se našle u prvom planu.

Marija Šerifović smršala je, a svojom linijom rešila je da se pohvali tokom letovanja na kome uživa.

Od Marije nismo očekivali fotografiju u bikiniju, jer to nikako nije njen stil, ali ona je pozirala na jahti i oduševila svoje pratioce na "Instagramu".

Pročitajte: Marija Šerifović ima planove koji se ne tiču muzike - To je najveći životni trijumf!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Aug 26, 2020 at 7:33am PDT


Crno beli prugasti bikini iskombinovala je sa majicom u istom dezenu. Preplanuli ten i osmeh na licu pokazali su da Marija uživa, ne samo u zasluženom odmoru, već i u svom novom izgledu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Instagram printscreen