Pojavila se prepiska Karleuše i Mitrovića, pevačica mu tražila ovo

Pojavila se prepiska Karleuše i Mitrovića, pevačica mu tražila ovo

Autor: | 15/10/2023

0

Jelena Karleuša i Željko Mitrović po svemu sudeći zakopali su sve ratne sekire, a da je njihov odnos u najboljem redu govori u prilog činjenica da će pevačica večeras gostovati u emisiji Hit tvit na televiziji Pink, što je diva i potvrdila.

- Večeras od 21 h na Pink TV biću gost emisije "Hit Tvit". Vidimo se - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Instagram

 

Nema sumnje da će ovo biti veoma zanimljiva emisija, a pre nego što je najavila dolazak na ružičastu televiziju na popularnoj mreži X pojavila se prepiska Karleuše i Mitrovića, gde je prvi čovek Pinka potvrdio da pevačica nije zabranjena njegovoj  televiziji, što je još jedan dokaz da zle krvi nema.

Naime, Jelena se obratila Željku, te ga upitala kada će opet da gostuje u emisiji "Hit tvit", tvrdeći da je u drugim formatima zabranjena na TV Pink.

Pročitajte: Istina je tu, Jelena Karleuša konačno stavila tačku na raspravu o Dušku - Naravno da moj suprug...

Očekivano ili ne, dobila je odgovor od vlasnika televizije, a onda su nastavili javno da se dopisuju.

– Dragi Željko (Mitroviću), pošto sam zabranjena (opet) na Pinku, sem na Hit tvitu, da li mogu ja opet da dođem? Želim u Hit tvitu da zapevam svoje pesme – napisala je ona navodeći imena pesama sa novih albuma Alfa i Omega. – A mogu posle i na političke teme (to mi je hobi) – pitala ga je JK, a onda se oglasio Mitrović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

– Jeco, nisi zabranjena, možda samo nisi primetila da se na Pinku manje peva poslednjih decenija, ali i Hit tvit je svojevrsno pevanje ako imaš društvenog i političkog sluha, a ti svakako imaš! Što se tiče ovih tvojih hitova, predlažem da zajedno zapevamo i za pojas zadenemo posle emisije – poručio je Željko.

Luka Šarac

 

JK se onda pitala i sa kime bi mogla da gostuje, pa je spomenula da bi volela da to budu Ceca Ražnatović, Boško Obradović, Vojislav Šešelj, Aleksandra Prijović i drugi, na šta joj je Mitrović odgovorio da je život lepši bez konflikta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images

Pročitajte još