Poslao joj je prelepu poruku i poginuo: Ovako danas izgleda Tošetova najveća ljubav Andrijana Budimir

Poslao joj je prelepu poruku i poginuo: Ovako danas izgleda Tošetova najveća ljubav Andrijana Budimir

Autor: | 16/10/2023

0

Devojka Tošeta Proeskog ovako izgleda danas

Na današnji dan pre 16 godina tragično je ugašen život jednog od najpopularnijih pevača na prostorima bivše države. Makedonski slavuj Toše Proeski nastradao je u saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške, ostavivši za sobom bezbroj hitova, armiju obožavalaca koji nikad nisu preboleli njegov prerani odlazak i jednu veliku ljubav.

Profimedia

 

Svi se sećamo Andrijane Budimir. Nekad je bila uspešna rukometašica, a šira javnost upamtila ju je kao Tošetovu devojku. Posle njegove smrti povukla se u ilegalu i nije želela da daje nikakve izjave, što je i razumljivo jer su mediji pisali svašta.

Pročitajte: Imao je samo 10 godina kada mu je ujak poginuo - Sestrić Tošeta Proeskog danas je veliki zavodnik

Pričalo se, između ostalog, i o svađi sa Tošetovom porodicom, koja navodno više nije želela da je primi u kuću. Sudila se i sa njegovom menadžerkom, koja je tvrdila da sportiskinja i muzičar nikada nisu ni bili zajedno. No, ona se nije oglašavala.

Instagram

 

Andrijana, koja je devedesetih godina iz ratnog vihora u Hrvatskoj pobegla u Srbiju, igrala je u Crvenoj zvezdi, a potom u Napretku iz Kruševa, rodnog grada slavnog pevača.

Zabavljali su se tri godine, pa raskinuli zbog obaveza i česte razdvojenosti, da bi vezu obnovili u januaru 2007. Živeli su zajedno u njegovoj prelepoj vili u naselju Zlokućani, gde su kovali planove za venčanje i proširenje porodice. Ali, vreme nije bilo na njihovoj strani.

Profimedia

 

Pre nego što je zauvek zaklopio oči, Toše je poslao svoju poslednju poruku. Bila je upućena Andrijani: „Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te.“

Bol nikada nije prošla, ali ‒ život mora dalje. Bivša sportistkinja danas je srećno udata žena i majka jednog dečaka. Johanu, ugostitelju iz Skoplja, izgovorila je sudbonosno „da“ 2013. godine, a sledećeg leta na svet je donela sina Maksima. Osnovala je školu rukometa i trenira mušku ekipu kluba Skopje. Ušla je u istoriju ovog sporta kao prvi ženski trener neke muške selekcije.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin