Za pevačicu Kaju Ostojić danas je poseban dan (foto)

Za pevačicu Kaju Ostojić danas je poseban dan (foto)

Autor: | 28/08/2020

0

Ćerka Kaje Ostojić danas je zakoračila u svet odraslih. Tim povodom, pevačica joj je posvetila dirljivu rođendansku čestitku na svom "Instagramu".

- Taj 28.8.2002. bila je strašna vrućina napolju. Bilo je teško na svim poljima. Trebalo je da se rodiš na moj rođendan 11.9. ali si poranila dve nedelje, kao što rekoh, i na tom polju beše teško. Ali ja sam znala da posle kiše dođe sunce. Znala sam da ćeš to biti baš ti, takva kakva jesi, kakvom se beskrajno ponosim. Da ćeš doći kao sunce, kao zvezda, kao nebo, kao ceo svet u mojim rukama. Nisi mogla biti bolja nego što jesi. Kao da si se rodila na jedan od najvećih hrišćanskih praznika, eto, takva si i sama. Dobro došla u svet odraslih. Od danas ti više ne trebam da sa tobom idem u opštinu i u ostale državne institucije, ali tamo se ionako već odavno bolje snalaziš nego ja. Ali za sve ostalo, ti ćeš za mene uvek biti mala Beba Buba. Želim ti samo izobilje, svega po redu, to već znaš. Srećno ti punoletsvo. Volim te. - napisala je pevačica koja je veoma vezana za svoju ćerku.

Pročitajte: Ćerka Kaje Ostojić od mame nasledila ne samo lepotu nego i talenat (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Aug 28, 2020 at 8:05am PDT

Nikolina inače veoma podseća na svoju majku, a njih dve su jedna drugoj najveća podrška i najbolje prijateljice. Ćerka Kaje Ostojić od majke je nasledila ne samo lepotu, već i pevački talenat, pa ostaje da vidimo da li će poželeti da se okuša u muzičkim vodama.

Pročitajte: Kaja Ostojić nikad senzualnija – Izgled od milion dolara (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N🍯 (@nikolina.dragojlovic) on May 10, 2020 at 6:29am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram