Neverica: "Crni Panter" izgubio bitku sa teškom bolešću

Neverica: "Crni Panter" izgubio bitku sa teškom bolešću

Autor: | 29/08/2020

0

Čedvik Bozman preminuo u 43. godini života - vest je koja je načisto paralisala ceo Holivud, a glumici su i dalje u neverici. Kako prenose američki mediji, glumac je preminuo od raka debelog creva.

- Sa neizmernom tugom javljamo da je preminuo Čedvik Bouzman. Čedviku je treći stadijum raka debelog creva utvrđen 2016. godine i on se četiri godine borio, ali bolest je napredovala do četvrtog stadijuma. Kao pravi borac, Čedvik je sve izdržao i doneo vam mnoge filmove u kojima ste uživali. Od "Marshalla" preko "Da 5 Bloods" i brojnih drugih, svi su snimljeni tokom i između brojnih operacija i hemoterapija. Najveća čast u njegovoj karijeri bila je oživeti kralja T'Challu u "Crnom panteru".

Preminuo je u svom domu, a uz njega su bili supruga i porodica. Oni zahvaljuju svima na brizi i molitvama i veruju kako će svi poštivati njihovu privatnost u ovim trenucima - stoji u objavi na glumčevom "Tviter" profilu.

Glumac je 2016. saznao da boluje od raka debelog creva, i većinu filmova koji su ga učinili zvezdom snimio je upravo između operacija i hemoterapija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели People Magazine (@people) дана 28. Авг 2020. у 7:26 PDT

Čedvik Bozman preminuo - Holivud u neverici

Vest da je Čedvik Bozman preminuo brojne kolege i ljudi iz sveta Holivuda i dalje primaju sa nevericom. Šeron Stoun, koja inače ovih nedelja prolazi kroz pakao, napisala je na svom "Instagramu":

- Čedvik Bozman: Meni je kao majci nezamislivo da te više nema. Naša celokupna porodica šalje najdublje i najiskrenije saučešće tvojoj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 28. Авг 2020. у 7:47 PDT

Bouzman je, nakon završetka akademije u Njujorku, počeo glumačku karijeru u predstavama i na televiziji. Lomio se između režije i glume, a pažnju je privukao 2013. godine ulogom legende bejzbola Džekija Robinsona u filmu "42".

Bouzman je još dvaput glumio Crnog Pantera, u zadnja dva dela serijala "Avengers", a novi samostalan film o kralju T'Challi trebalo je da izađe 2022. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chadwick Boseman (@chadwickboseman) дана 29. Нов 2019. у 2:54 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram