Razvela se, pa opet udala za istog muškarca: Katarina Sotirović izgleda bolje nego ikada (foto)

Razvela se, pa opet udala za istog muškarca: Katarina Sotirović izgleda bolje nego ikada (foto)

Autor: | 29/08/2020

0

Katarina Sotirović napravila je pravi bum kada je izašla iz grupe "Koktel bend", udala se i napustila Srbiju, a danas ona izgleda bolje nego ikada. Njena odluka da se posveti porodici bila je prava, ali ljubav prema muzici vremenom je sve više rasla. Kako se njen suprug, naš proslavljeni košarkaš Aleksandar Rašić penzionisao, oni su odlučili da se vrate u Srbiju i ovde nastave da odgajaju dvoje dece.

Pročitajte: Katarina Sotirović ponovo na sceni - Jako se radujem “Vrelini” i jedva čekam da je publika čuje!

Aleksandar i Katarina venčali su se 2007. godine, ali njihova borba za potomstvo trajala je godinama. Katarina i Aleksandar išli su na sva moguća ispitivanja i ustanovili da zdravstvenih problema nema. Njihov brak imao je mnogo uspona i padova. Brojne turbulencije dovele su ih tri godine kasnije i do razvoda. Ali, kako ljubav bira, a ne razum, pevačica je u nekoliko intervjua napominjala da joj bivši muž veoma nedostaje.

- Jednostavno smo se dogovorili da se rastanemo. Nije bilo nikakvih skandala i drama, objašnjavanja i ulaženja u prepucavanja ili rasprave. Nikada u novinama nije izlazilo koliko smo se puta nedeljno ili mesečno ili godišnje posvađali, pomirili, smejali, plakali i mislim da bi to trebalo tako i da ostane - rekla je tada suznih očiju Katarina za domaće medije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Sotirovic (@sotirovicka) дана 5. Феб 2015. у 2:29 PST

Njihova ljubav zbog svega toga doživela je "happy end", pa su se već 2011. godine ponovo venčali. Pevačica i košarkaš od tada su nerazdvojni, a uskoro su dobili i ćerku Juliju, a zatim i 2016. godine drugo dete, sina Davida koji je rođen u Ankari, jer su tamo i živeli.

Pročitajte: Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić - Prelepa proslava godišnjice braka

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Sotirovic (@sotirovicka) дана 6. Апр 2015. у 4:38 PDT

Čim se vratila u Srbiju, oduševljeno je nastavila gde je i stala. Vratila se muzici, a polako i nastupima pred publikom koja je se i te kako uželela. Iako iza sebe ima dva porođaja, Katarina je vremenom uspela da vrati svoju devojačku liniju. Zrelija i svesnija sebe, pevačica je veoma zadovoljna sobom, a to se odražava i na njen fizički izgled. Njene poslednje objave na "Instagramu" privlače puno pažnje, a pratiocu su složni, skoro jednoglasni, da ona nikad bolje nije izgledala.

Pogledajte...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Sotirovic (@sotirovicka) дана 22. Авг 2020. у 2:05 PDT

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Sotirovic (@sotirovicka) дана 13. Јун 2020. у 6:03 PDT

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Sotirovic (@sotirovicka) дана 28. Мај 2020. у 10:44 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram