Katarina Sotirović: Aleksandar i ja smo se rastali bez skandala, drama i prepucavnja

Katarina Sotirović: Aleksandar i ja smo se rastali bez skandala, drama i prepucavnja

Autor: | 22/09/2010

0

Ovo je prvi i poslednji put da pričam na ovu temu. Ubuduće, gde god se budem pojavljivala, to će biti isključivo zbog muzike, kojoj želim da se vratim. Aleksandar i ja smo se razveli, a o detaljima stvarno ne želim da pričam javno, jer mislim da je veoma glupo deliti to sa svima – rekla je pevačica Katarina Sotirović za Blic Ženu samo nekoliko dana pošto se, nakon tri godine braka, razvela od košarkaša Aleksandra Rašića.
S Aleksandrom imam odličnu komunikaciju. Ostali smo u prijateljskim odnosima. On ima neke poslovne planove koji nisu u vezi sa sportom i u kojima ću mu svakako pomoći – priča Kaća.
I dok su joj oči pune suza, a osmeh s lica nestaje, nastavlja da priča:
Jednostavno smo se dogovorili da se rastanemo. Nije bilo nikakvih skandala i drama, objašnjavanja i ulaženja u prepucavanja ili rasprave. Nikada u novinama nije izlazilo koliko smo se puta nedeljno ili mesečno ili godišnje posvađali, pomirili, smejali, plakali i mislim da bi to trebalo tako i da ostane.
Od prvog dana Katarina i Aleksandar želeli su da dobiju dete. Mnogo stresa i opterećivanja time nije donelo nikakve lepe vesti. Katarina i Aleksandar išli su na sva moguća ispitivanja i ustanovili da zdravstvenih problema nema. Sve nade polagali su u potomstvo.  Katarina je prestala da se bavi pevanjem. Posao koji je radila od svoje devetnaeste godine žrtvovala je zbog supruga i bebe koju su oboje želeli. S prijateljicom je otvorila butik jer nije od devojaka koje vole da žive na tuđoj grbači, kao ni od onih koje ne rade ništa. Posao joj je dobro krenuo, ali nije u potpunosti bila ispunjena.
I pored sve želje da sačuvaju brak, Katarina i Aleksandar u tome nisu uspeli. On je sve tri godine braka bio okrenut svojim sportskim obavezama, što je i bilo logično. Budući da ima dvadeset šest godina, i nije moglo da bude drukčije. Ali Kaći nije baš legla uloga domaćice. O rastanku su se dogovorili pre nego što je Aleksandar otišao na Svetsko prvenstvo u košarci. Nikome nisu želeli da pričaju o tome dok se sve ne završi. Kada se Saša vratio, sve je već bilo spremno. Čekao se samo njegov potpis.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin