Pre Fute bila je udata za poznatog muzičara: Prvi muž Marine Tucaković danas je ponosni deka, pogledajte kako izgleda

Pre Fute bila je udata za poznatog muzičara: Prvi muž Marine Tucaković danas je ponosni deka, pogledajte kako izgleda

Autor: | 04/10/2023

0

Prvi muž Marine Tucaković danas je ponosni deka

Marina Tucaković, autorka nekih od najvećih hitova ovdašnje muzike, napustila nas je pre dve godine. Sa Aleksandrom Radulovićem Futom dobila je dva sina, Miloša i Milana, a da li ste znali da joj to nije bio jedini brak?

Arhiva Novosti

 

Nije u pitanju Oliver Mandić, s kojim se zabavljala četiri godine, kada su oboje bili u ranoj mladosti. Marina je bila udata za Nenada Stamatovića, gitaristu rok benda „Bulevar”, koji je kasnije svirao i u Bajaginim „Instruktorima”. U jednom od svojih intervjua, davne 1983, u superlativima je govorila o tadašnjem suprugu.

Pročitajte: Posvađala se sa Futom i napisala jednu od najlepših narodnih pesama - Ove reči kriju intimnu ljubavnu priču Marine Tucaković

Neca je moj „majstor za poljupce”, „tako mi dobro radi sve”. On je moj „najbolji lek za nemirne sne” – rekla je Marina, iskoristivši stihove velikog hita koji je napisala za grupu „Zana”.

PGP RTS

 

Nenad je važio za velikog šmekera. Ko ne veruje, neka pogleda njegove slike iz mladosti. Pored muzike, uspešno se bavio i sportom – fudbalom i tenisom.

Na njegovom Fejsbuk profilu možemo da vidimo kako danas izgleda. Stamatović je i dalje roker u duši, a ima i unuke.

Facebook

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images