Slavlje u domu Željka Samardžića, čestitke stižu sa svih strana, reči Nede Ukraden najdirljivije

Slavlje u domu Željka Samardžića, čestitke stižu sa svih strana, reči Nede Ukraden najdirljivije

Autor: | 04/10/2023

0

Željko Samardžić jedan je od najpopularnijih pevača na prostorima bivše Jugoslavije i definitivno omiljeni među ženskom publikom.

Karijeru je počeo davnih sedamdesetih u rodnom Mostaru, a danas broji na desetine hitova koji se rado slušaju širom regiona.

Instagram

 

Juče je u domu Željka Samardžića bio poseban dan. Naime, pevač je proslavio 68. rođendan, pa se na društvenim mrežama pohvalio fotografijom zanimljive torte na kojoj su se nizali nazivi njegovih pesama.

Koleginica Neda Ukraden imala je posebnu poruku za slavljenika. 

Pročitajte: Željko Samardžić za HELLO! otkriva detalje bračnog života koje javnost do sada nije znala

„Srećan rođendan, dragi kolega! Uvek da te prati zdravlje, ljubav i sreća.“

Osim Nede, čestitke su stigle i od Saše Matića, Dragane Katić, Lidije Vukićević, Aleksandre Jeftanović... Mnogi su bili prilično iznenađeni činjenicom da Željko ima 68 godina jer ga izgled i kondicija ne napuštaju.

 

Ljubavna priča vredna divljenja

Ljubavna priča Željka Samardžića dokaz je da slava, uspeh, novac i iskušenja ne mogu da naruše nešto što se decenijama gradilo od čiste emocije i razumevanja.

Suprugu Maju upoznao je u rodnom Mostaru. Sa svojim bendom jedne večeri nastupio je u sali Ekonomske škole, gde je prvi put primetio simpatičnu i tihu devojku. Rekli su mu da sa njom nema šanse jer je odličan učenik, otac joj je profesor i verovatno joj se neće svideti muzičar. Željko je odlučio da rizikuje i prišao joj. Posle nekoliko minuta u šali je zamolio da se uda za njega.

Ata Images

 
 

Viđali su se deset meseci, a posle Majine maturske večeri, na kojoj je Željko pevao, Samardžić ju je zvanično zaprosio. Pristala je i, uprkos protivljenju roditelja, venčali su se u prisustvu kumova i nekoliko prijatelja. Željko je imao 22 godine, a Maja 18.

Pročitajte: Nikada joj to neće zaboraviti - Dragana Mirković pomogla je Željku Samardžiću

Ubrzo su dobili ćerku Sanju, a jedan od najtežih udaraca zadesio je porodicu Samardžić dve godine kasnije. Naime, Maja je rodila dečaka, koji je posle tri meseca preminuo zbog komplikacija sa crevima. Međutim, kako sam pevač kaže, Bog ih je pogledao i dao im još dve ćerke – Danijelu i Minju.

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images