Teodora voli narodnjake i nastupa u kafani: Sestričina Nataše Bekvalac objavila prvu pesmu VIDEO

Teodora voli narodnjake i nastupa u kafani: Sestričina Nataše Bekvalac objavila prvu pesmu VIDEO

Autor: | 04/10/2023

0

Sestričina Nataše Bekvalac objavila prvu pesmu

Nataša Bekvalac dolazi iz velike porodice čiji se članovi bave različitim oblastima. Ima tu i sporta, i mode, i bjuti-sfere, ali nekako je najviše muzike. Za to je, naravno, zaslužna najveća zvezda, mada talenat ne manjka ni njenim sestričinama.

Miloš Nadaždin

 
 

Dragana, starija sestra novosadske pop zvezde, ima dve ćerke i obe su izabrale muziku za životni poziv. Sara Šekularac, poznatija pod umetničkim imenom Zoi, može da se pohvali vrhunskim glasom i jedinstvenim stajlingom, koji se sjajno uklapa u njen žanr – indi pop. Na sceni je već nekoliko godina, a nedavno je i njena sestra Teodora objavila prvu pesmu.

Instagram

 

Za razliku od Zoi i tetke Nataše, Teodora voli narodnjake i često peva na veseljima kao što su svadbe, krštenja i slični događaji. Svojevremeno se prijavila na takmičenje Zvezde Granda, ali nije ostvarila neki visok plasman.

- Imponuje mi što mi je tetka Nataša Bekvalac, ali to ne potenciram. U porodici imamo nekoliko muzikalnih ličnosti, a malo je poznato da je i moja majka Dragana pevala u mladosti. Pevam po klubovima i krenulo mi je baš dobro. Od „Zvezda Granda“ sam odustala jer sam mislila da nisam dovoljno dobra, ali sam u međuvremenu sazrela kao pevačica. Sada se sve nekako brzo odvija i čini mi se da mogu nešto da napravim. Izvodim ono što pevaju naše najpopularnije pevačice – rekla je Teodora jednom prilikom.

 

 

Muzika nije jedino što je interesuje. Malo ko zna da je Teodora završila psihologiju, da obožava konje i da joj je jahanje omiljeni hobi. Njen prvi singl, koji nosi naziv „Trebalo bi“, za četiri dana je videlo skoro dvadeset hiljada ljudi na „Jutjubu“.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti