Ovo je bivša tašta Marka Jarića: Majku Adrijane Lime život nije mazio

Ovo je bivša tašta Marka Jarića: Majku Adrijane Lime život nije mazio

Autor: | 03/10/2023

0

Majka Adrijane Lime je žena heroj

Adrijana Lima, slavna manekenka i jedna od najlepših žena sveta, rođena je u Salvadoru, u brazilskoj državi Baija. U junu je napunila 42 godine, a više od polovine života provela je u svetu mode. Iako je zvanično u penziji i ima troje dece, ne propušta priliku da se, kad god može, pojavi na crvenom tepihu.

Andreas Rentz/Getty Images

 

Adrijanino detinjstvo nije bilo lako. Roditelji su se razveli kada je imala samo šest meseci, pa je o njoj brinula jedino majka Marija da Grasa, socijalna radnica.

Pročitajte: Ime je dobio po nestvarnoj boji očiju - Sin Adrijane Lime napunio godinu dana i kao anđeo je

No, uz puno ljubavi i podrške, uspele su da se izdignu iz siromaštva. Zanosna manekenka sa 15 godina je pobedila na lokalnom izboru koje je organizovala agencija Ford i ubrzo posle toga postala jedna od brazilskih ikona.

Neilson Barnard/Getty Images

 

‒ Kada sam je rodila, prvo sam primetila njene prodorne vučje oči. Pomislila sam da sam na svet donela malu vučicu, malog đavola – rekla je svojevremeno Marija, koja se, uprkos nezavidnoj materijalnoj situaciji, trudila da ćerki obezbedi bezbrižno detinjstvo i usadi joj prave vrednosti.

Instagram

 

Majka Adrijane Lime ne pojavljuje se često u javnosti, ali je manekenka ponekad pokaže na Instagramu. Svakog oktobra joj čestita rođendan, uglavnom uz zajedničku fotografiju na kojoj možemo da vidimo od koga je nasledila čaroban osmeh i crte lica.

Pročitajte: Majka joj je najlepša žena na svetu, a ona je sve nasledila od oca - Mlađa ćerka Marka Jarića je tatina mala kopija

‒ Danas je poseban dan. Slavimo jednu neverovatnu ženu, punu života, ljubavi, poštovanja, lojalnosti... Ona je razlog mog postojanja i celog života mi je bila inspiracija. Žena koja me je naučila da poštujem ljude bez obzira na to ko su i odakle, da budem iskrena, da volim i da nikad ne odustajem od snova. Moj heroj, moja moć, moj božanski kreator, moj prijatelj, moja majka... Ponosna sam što sam tvoja ćerka. Volim te! ‒ napisala je Adrijana u jednoj čestitki.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Frazer Harrison/Getty Images

Najnovije vesti