Šampanjac, skupoceni pokloni, kratka hajlina: Una Čolić proslavila rođendan, duge noge u prvom planu

Šampanjac, skupoceni pokloni, kratka hajlina: Una Čolić proslavila rođendan, duge noge u prvom planu

Autor: | 02/10/2023

0

Una Čolić rođendan proslavila u velikom stilu

Šampanjac, torta sa jagodama, poklon sa potpisom prestižne kuće, a sve to u fensi restoranu usred modne prestonice Milana. “Birthday girl” juče je bila Una Čolić, starija ćerka legendarnog Zdravka Čolića, koja je napunila 22 godine.

Instagram

 

Na Insta storiju objavila je nekoliko fotografija u različitim odevnim kombinacijama. Nema sumnje da su najčešće vraćali snimke na kojima su u prvom planu duboki dekolte i duge noge.

Instagram

 

Hrabro, nema šta, ali ne slavi se rođendan svakog dana. U svakom slučaju, čestitke se nižu, “prelile” su se i na ponedeljak.

Instagram

 

Instagram

 
 

Među Uninim objavama na Instagramu, gde ima preko 40 hiljada pratilaca, mogu se videti prizori sa putovanja i iz provoda. Proteklog leta najviše pažnje, ali i uzdaha, izazvale su fotografije u oskudnoj garderobi, odnosno kupaćim kostimima. “Divlja i slobodna”, pisalo je uz jednu objavu.

Pročitajte: Ćerke Zdravka Čolića ukrale ceo šou - Una i Lara bile najveselije na tatinom koncertu FOTO

To je bilo pre svega nekoliko nedelja. Da li je u međuvremenu postala zauzeta? Mislimo na ljubavni deo života, naravno. Jer, sigurni smo da su se mnogi zapitali od koga su stigle crvene ruže i onaj skupoceni poklon iz prve rečenice...

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin