Milan Stanković zabrinuo javnost: U ambulanti manastira Hilandar prikačen na infuziju

Milan Stanković zabrinuo javnost: U ambulanti manastira Hilandar prikačen na infuziju

Autor: | 02/10/2023

0

Zdravlje Milana Stankovića zabrinulo javnost

Milan Stanković ponovo je zabrinuo javnost. Popularni pevač nedavno je pokazao da je drastično smršao, a sada je na Instagramu objavio stori u kome se jasno vidi da u veni na levoj ruci ima zabodenu iglu. Infuzija se uglavnom daje kada je organizam iscrpljen ili usled dehidratacije, isključivo po nalogu lekara.

Instagram

 

Ovih dana Milan boravi na Hilandaru, što otkriva lokacija na snimku. Leži u manastirskoj ambulanti, tu je medicinsko osoblje... Da li je pomagao monasima u obavljanju svakodnevnih radova pa se premorio? Šta je prouzrokovalo kolaps? Zabrinuti pratioci ostali su uskraćeni za odgovor na pitanje zbog čega je morao da potraži medicinsku pomoć.

Pročitajte: Primenio je popularnu dijetu i smršao 15 kilograma - Sa ovom ishranom je Milan Stanković postao onaj stari

Pevač često posećuje Svetu Goru, bio je tamo i za uskršnje praznike. Kako su pisali domaći mediji, na Atosu sa monasima, između ostalog, pravi melem za karcinom, što je potvrdio i teolog Miloš Stojković.

‒ Tačno je da Milan pomaže manastiru Hilandar. Sam se prijavi da nešto pomogne vezano za svakodnevne radove unutar monaške zajednice. Sećam se da su mu skoro monasi kao blagoslov dali poslušanje ili zadatak da pomogne u pripremi kozlica. To je melem protiv karcinoma koji se pravi i može se nabaviti na Svetoj Gori.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Goran Popovski

Pročitajte još

Najnovije vesti