Ed Širan postao tata, ime devojčice nosi snažnu poruku

Ed Širan postao tata, ime devojčice nosi snažnu poruku

Autor: | 01/09/2020

0

Ed Širan postao tata - vest je koja je oduševila svet. Popularni pevač objavio je na "Instagramu" da je postao otac devojčice, a njeno ime pomalo je začudilo pratioce. Širan i njegova Šeri Siborn saopštili su da je na svet stigla njihova ćerkica kojoj su dali ime Lira Antarktika Siborn Širan.

- Brza poruka od mene. Imam veoma lične vesti koje želim da podelim sa vama. Prošle nedelje, uz pomoć neverovatnog tima, Šeri je rodila našu prelepu i zdravu devojčicu Liru Antarkitku Siborn Širan. Potpuno smo zaljubljeni u nju. I mama i beba su odlično i mi smo na sedmom nebu. Nadamo se da ćete poštovati našu privatnost u ovom trenutku. Šaljem vam ljubav i vidimo se kad bude vreme da se vratim - napisao je Ed Širan na društvenoj mreži i objavio preslatku fotografiju.

Pročitajte: Održao poslednji koncert - Ed Širan se povlači sa scene! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ed Sheeran (@teddysphotos) дана 1. Сеп 2020. у 1:01 PDT

Ed Širan postao tata - Ime devojčice nosi tajnu poruku

Čim je pevač objavio da je postao otac, krenula su i polemisanja zbog čega su odlučili da ćerki daju ovako čudno ime. Ponosni roditelji su se, kako pišu britanski mediji, za ovo neobično ime opredelili inspirisani Širanovom omiljenom knjigom "Njegova mračna tkanja" Filipa Pulmana. Zbog čega je baš ovo delo bilo inspiracija novopečenim roditeljima do sada nije poznato.

Pročitajte: Ed Širan krio veliku tajnu od čitavog sveta!

Pratioci su oduševljeni što je Ed odlučio da sa njima podeli lepe vesti, sa obzirom da su bili prilično iznenađeni kada su iz medija saznali da se pevač prošle godine oženio. Ed Širan i njegova verenica Šeri, s kojom se zna još od detinjstva, venčali su se u decembru prošle godine, a ovu su informaciju držali u tajnosti.

Njih dvoje su se, navodno. odlučili za malu i privatnu ceremoniju, kojoj su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a “sudbonosno da” su jedno drugom rekli u Vingfildu, dok su brak proslavili u obližnjem pabu.

– Ed se oženio samo nekoliko dana pre Božića, bilo je privatno i mirno. Samo Edovi najbliži školski prijatelji, članovi porodice i sveštenik su bili na ceremoniji. Njih četrdesetak ukupno – rekao je tada izvor blizak paru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sheerijovi (@sheerijovi) дана 28. Феб 2019. у 2:30 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još