Našu glumicu partner je ostavio dok je bila trudna: Da li prepoznajete damu sa slike?

Našu glumicu partner je ostavio dok je bila trudna: Da li prepoznajete damu sa slike?

Autor: | 01/10/2023

0

Nekad i sad - Da li je prepoznajete glumicu sa slike

Pre nego što ju je šira javnost upoznala u sitkomu „Kursadžije‟, uveseljavala je goste beogradske Skadarlije. Godinama je na starogradski način oduševljavala posetioce boemskog kvarta, čak je 2016. godine zaplesala sa Džoom Bajdenom, koji tada još nije bio predsednik Sjedinjenih Država.

Uglednu glumicu do zvezda je vinula simpatična Salveta iz pomenute serije. Poznata je i po jednom čudesnom događaju, da ga tako nazovemo. Ostala je u drugom stanju u 52. godini i na svet donela devojčicu po imenu Darija. Od tada je samohrana majka, budući da ju je partner ostavio kada je čuo da čeka bebu. Ali, nije padala u očajanje, već je zagrlila svoje dete i hrabro nastavila.

Privatna arhiva

 

Ljiljana Jakšić rođena je u Zemunu, u novembru 1960. godine. Akademiju umetnosti završila je u Novom Sadu, već decenijama je slobodan umetnik, a pre nego što je među kafanskim stolovima počela da recituje Jakšića, Disa i Radičevića ostvarila je više od pedeset uloga u pozorištu.

Pročitajte: Ljiljana Jakšić za HELLO! - Ponosna sam na Dariju, i na sebe

Najviše je sarađivala sa čuvenim Ljubišom Ristićem. Za vojvotkinju od Jorka iz njegovog komada „Ričard Treći‟ dobila je i nagradu na Bitefu.

Jovanka Bojković

 

Znate kako Ljiljana izgleda danas, ali, bacite pogled na ovu crno-belu fotografiju. Da li biste je prepoznali? Šešir sa širokim obodom, duga crna kosa, zavodnički pogled... Da, ovo je poznata glumica iz vremena kada je bila zvezda predstava sa potpisom Ljubiše Ristića.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva