Prvo htela da udovolji mami, pa krenula da gradi karijeru koju je oduvek želela: Ovo je pravo zanimanje Irine Vukotić

Prvo htela da udovolji mami, pa krenula da gradi karijeru koju je oduvek želela: Ovo je pravo zanimanje Irine Vukotić

Autor: | 30/09/2023

0

Zanimanje Irine Vukotić neće vas iznenaditi

Irina Vukotić je na našoj medijskoj sceni već dve decenije, ali sudeći po fakultetu koji je svojevremeno upisala, nije joj prvi plan bio da postane TV lice.

Instagram

 

Čak je u svojim počecima na televiziji uporedo imala posao u struci, ali da je fakultet koji će da završi upisala da bi majki ispunila želju. Naime, Irina je master srpskog jezika i književnosti i 2004. godine, kada je pravila svoje prve korake na malim ekranima, radila je i kao profesorka u školi.  

Pročitajte: Ovo je misteriozni partner Irine Vukotić - Nakon razvoda sreću našla kraj doktora kog svi znate

- Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo sa angažmanom na televiziji, tada Treći kanal, predavala srpski jezik u školi 2004. godine. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj je ispunila. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila je svojevremeno Vukotić.

Instagram

 

Irina je jednom prilikom govorila o svojim počecima na televiziji. Njeno prvo radno mesto bilo je na trećem kanalu RTS.

Pročitajte: Nekad i sad: Irinu Vukotić sigurno prepoznajete, ali ko je zavodljiva crnka sa fotografije?

– Počela sam na Trećem kanalu RTS-a, gde sam primljena na audiciji za nova TV lica jer je bila potrebna nova energija, mladih, obrazovanih ljudi. I na samom početku sam naučila da i u TV prilogu moraš da ostaviš autorski pečat, a naročito kasnije u TV emisijama koje sam već sa 25 godina radila uživo sa puno gostiju iz različitih sfera. Jutarnji program je moj teren jer volim dinamiku, raznovrsnost tema, mogućnost sukoba mišljenja i stavova, ali često i životne ispovesti sa kojima gledaoci vole da se poistovete – ispričala je svojevremeno Irina Vukotić za Blic.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti