Pavle Mensur se ženi! Prve fotografije sa tajne lokacije, OVDE je verio Nastasiju Stošić

Pavle Mensur se ženi! Prve fotografije sa tajne lokacije, OVDE je verio Nastasiju Stošić

Autor: | 27/09/2023

0

Glumac Pavle Mensur i Nastasija Stošić, TV lice i ćerka legendarnog fudbalera Crvene Zvezde Vlade Stošića, prošlog leta su se prvi put pojavili zajedno u javnosti i potvrdili da su u vezi.

Ljubav je cvetala, što su pokazivali kako na društvenim mežama, tako i na raznim gradskim dešavanjima, a onda je kao grom iz vedra neba usledio prekid romanse koji nije trajao dugo!

Instagram

 

Da je ljubav pobedila upravo nas je obradovala Nastasija koja je na svom Instagramu potvrdila predivne vesti - ona je sada verena!

Pročitajte: Srna i Irfan presrećni, sin Pavle doneo lepe vesti - Ponosna majka se brže bolje pohvalila na mrežama FOTO

- Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, po prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći i ćutim, da je grlim što jače svakog dana, i volim najviše što mogu. Aliiii ja sam verenaaa - napisala je Nastasija koja je podelila niz fotografija sa Sardinije, gde je izgovorila sudbonosno "da" pred svojim izabranikom.

Instagram

 

Instagram

 

Podsetimo, krajem 2021. godine Pavle je raskinuo dugogodišnju vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, da bi uplovio u romansu sa nekadašnjom članicom grupe „Hurricane“ Ksenijom Knežević. Ipak, ljubav nije dugo potrajala, a glavni akteri priče nisu želeli da komentarišu šta se desilo.

Pročitajte: Irfan Mensur promenio prezime, ovo je istina o njegovom poreklu

Ponovo aktuelna izabranica ćerka je fudbalera Vlade Stošića, koji je svojevremeno sa crveno-belima osvojio titulu prvaka evrope u Bariju, kao i titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine. Nastasija je ranije radila kao foto-model, pokrenula je biznis sa modnim brendom, a šira javnost upoznala ju je pre nekoliko godina kao devojku Đorđa Đokovića.

Jakov Simović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti