Branka Katić o odrastanju sa bolesnom majkom: Plašio me je njen pogled

Branka Katić o odrastanju sa bolesnom majkom: Plašio me je njen pogled

Autor: | 26/09/2023

0

Majka Branke Katić patila je od teške bolesti

Privatni život Branke Katić dugo je nepoznanica za javnost. Glumica se u razgovorima sa medijima gotovo nikad ne osvrće na intimne detalje iz svog života, te se o njoj najčešće govori u kontekstu njene karijere. Međutim, Branka je otvorila dušu i progovorila o teškom odrastanju sa majkom kojoj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj. Glumica je tada imala samo deset godina i primetila je promene koje su se dešavale u maminom ponašanju.

mirko tabašević

 

‒ Odjednom je postala neka druga osoba. Pre toga je bila vesela i nežna mama. Iznenada je dobila izgubljen, prazan pogled, svega ju je bilo strah. I nije želela pomoć. Dugo je odbijala da odemo kod lekara, kasnije je vrlo teško prihvatila da mora redovno da uzima terapiju, zauvek ‒ počela je svoju ispovest glumica.

Pročitajte: Bili su najlepši par Beograda - Branka Katić ludo je volela poznatog sportistu koji je doživeo stravičnu porodičnu tragediju

Po njenim rečima, najviše su je plašili „taj njen pogled“ i odsutnost, zatvorenost, nesposobnost da podeli svoju muku sa porodicom i oseti bilo kakve lepe osećaje. Plašila se da se nikada neće vratiti ona mama koju voli i zna.

Dragana Udovičić

 

Iako je bila veoma mala kada je njena majka ispoljila prve simptome bipolarnog poremećaja, učila je da na nju ne treba da se ljuti.

Pročitajte: Branka Katić jasna - Izvinjavam se Nikoli Koji, ali zaista je vreme da završimo!

‒ Znala sam da osetim tu njenu tugu, razumem da svet može da izgleda i nesavršeno i ružno. Trudila sam se da je nikada ne krivim. Kada sam kasnije naučila da je bipolarna depresija pre svega hemijski poremećaj, bilo mi je još više žao što prolazi kroz sve to ‒ istakla je Branka, dodavši da su njeni roditelji uprkos svemu ostali zajedno do kraja.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images

Najnovije vesti