Milica Pavlović renovirala dom u Bunibrodu: Nekada skromno imanje, danas luksuzna oaza

Milica Pavlović renovirala dom u Bunibrodu: Nekada skromno imanje, danas luksuzna oaza

Autor: | 25/09/2023

0

Pevačica Milica Pavlović uvek je sa ponosom govorila o rodnom mestu, prigradskom naselju, Gornji Bunibrod u kome ima porodičnu kuću, gde je odrasla sa bakom i dekom.

Sudeći prema fotografijama sa Instagrama popularne pevačice, izgleda da je došlo vreme za renoviranje seoskog imanja.

Blic TV printscreen

 

Naime, Milica je uprkos brojnim obavezama oko solističkog koncerta, danas, otišla u rodni kraj i svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako izgleda renovirana kapija u porodičnoj kući Pavlović. 

- Moja kapijica, moja mala kućica na kraju sela. Svuda pođi kući dođi. - napisala je Pavlovićeva.

Pročitajte: Lice žene koju svi žele da vide - Ovo je Mira, majka Milice Pavlović, sa kojom godinama nije u kontaktu FOTO

Inače, osim prelepe kapije, na fotografijama se u pozadini vidi i bela kuća, koja je potpuno drugačija u odnosu na onu koju smo mogli da vidimo na samom početku pevačicine karijere, što znači da nije ni jedan dinar štedela kada je u pitanju njena oaza mira i ljubavi.

Instagram

 

U njenoj porodičnoj kući već duže vreme nema nikoga. Deda i baka su se bavili poljoprivredom dok su bili živi. Imali su bašticu, obrađivali su to zajedno, a čak im je i Milica pomagala dok nije ušla u muzičke vode.

Pročitajte: Ni sva blaga ovog sveta neće je vratiti, smrt Milici Pavlović otela najdragocenije - Bolest je uzela maha, nije me prepoznala

Podsetimo, Pavlovićeva je rođena u Švajcarskoj, majka ju je donela u Bunibrod kada joj je bilo samo tri meseca i ostavila je kod dede i babe. Pevačica nikada nije imala dobar odnos s majkom, ali tvrdi da se sa ocem Dragoslavom viđa i da se lepo slažu.

Blic TV printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mina Dishlenkovich

Pročitajte još