Odluka nije bila laka: Džejla Ramović napustila fakultet u Barseloni, ovo je razlog

Odluka nije bila laka: Džejla Ramović napustila fakultet u Barseloni, ovo je razlog

Autor: | 21/09/2023

1

Odluka Džejle Ramović konačna

Džejla Ramović osvaja glasom i stasom, pleni harizmom i sve što dodirne pretvara u zlato. Očarala je ceo region posle sjajnih nastupa i pobede u „Zvezdama Granda“, a nisu joj odoleli ni u Veneciji, kojom se nedavno prošetala u okviru čuvene „Mostre“.

John Phillips/Getty Images

 

Iako je stekla ogromnu popularnost, mlada pevačica iz Goražda odlučila je da nakratko stavi karijeru u drugi plan kako bi se posvetila studijama ekonomije. Zbog fakulteta se 2021. godine preselila u Barselonu. Nije baš blizu, mora se priznati, pogotovo kad se uzme u obzir činjenica da je veoma vezana za porodicu. Ali, snašla se.

Pročitajte: Nema više skrivanja, roditelji dali blagoslov - Džejla celom svetu ponosno pokazala svoju ljubav

‒ Tamo sam pronašla svoj mir i dobila novu volju i motivaciju za rad, generalno, na svim poljima. Smatrala sam da mi je takav korak neophodan i bila sam u pravu – rekla je lepa Džejla, koja je vikendima uglavnom nastupala, a radnim danima učila.

Instagram

 

Međutim, izgleda da je ipak odustala od daljeg školovanja. Kako tvrde bliski izvori, razlog je to što ne može sve da postigne i što želi da se u potpunosti fokusira na muziku, svoju najveću ljubav. 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin