Frizura Suzane Mančić podmlađuje: Idealan stil za dame u šezdesetim koje prkose godinama

Frizura Suzane Mančić podmlađuje: Idealan stil za dame u šezdesetim koje prkose godinama

Autor: | 19/09/2023

0

Frizura Suzane Mančić podmlađuje

Suzana Mančić ostaće zauvek “loto devojka” i plavuša koja svojim izgledom inspiriše mnoge žene širom regiona.

Kako je u jednom intervjuu pre nekoliko godina istakla, ona je sigurna da je uvek u vrhunskoj formi zahvaljujući svojoj samodisciplini i želji da se potrudi oko svog zdravlja i izgleda.

Ata Images

 

– Sve je to stvar velike discipline, upornosti i volje. Žena koja je izabrala da se bavi javnim poslom nema pravo na opuštanje, već uvek mora imati u vidu da konkurencija ne spava. Ako živiš od svog lica, onda moraš da mu posvetiš maksimalnu pažnju.

Pročitajte: Videla sam da to Ruskinje rade - Suzana Mančić u 66. godini uspela da izgubi 15 kilograma i to uz pomoć baš OVOG povrća

- Pogledajte, recimo, Šer, Džejn Fondu ili Sofiju Loren. Sve su to žene koje su zašle u „lepe” godine, ali i dalje izgledaju besprekorno. Zar neko stvarno misli da su to postigle tako što su lenstvovale i jele bifteke i kolače? – objasnila je voditeljka za "Lepotu i zdravlje".

Instagram

 

Suzana je, kako je ispričala, u mladosti prednost davala kozmetici, dok je poslednjih godina "brigu o svojoj lepoti i zdravlju prepustila doktorima".

– Iskrena da budem, to uopšte nije lako. Pre svega, konstantna nega zahteva dosta vremena, strogu disciplinu, ali poprilično i košta. Poštovalac sam svih inovacija do koje je došla savremena medicina, pre svega u oblasti estetskih intervencija – rekla je tada Suzana Mančić.

Pročitajte: Velika Moštanica kao Provansa - Suzana Mančić od vikendice koju je nasledila od roditelja napravila raj

Osim toga, mogli smo da primetimo da je frizura legendarne voditeljke uvek savršeno stilizovana, a boju kose čini se da nema nameru da menja. Mančićeva već godinama preferira kosu do ramena, ošišano na stepenasto, za koju mnogi frizeri tvrde da je idealna za dame u šezdesetim.

Instagram

 

Frizura je prilično zahvalna, pa tako možete da se isfenirate na ravno ili talasasto, a ako nemate baš mnogo vremena kod kuće stavite nekoliko viklera i imaćete savršene lokne za svaku priliku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin