Beograd večeras: Jelena Karleuša bacila publiku u trans, podršku joj pružile brojne kolege FOTO

Beograd večeras: Jelena Karleuša bacila publiku u trans, podršku joj pružile brojne kolege FOTO

Autor: | 18/09/2023

0

Glavni grad je večeras u znaku Jelene Karleuše. Popularna pevačica održava koncert na platou u kompleksu “Beograd na vodi“, a kuriozitet je da su svi koji su želeli da je vide i čuju to mogli da učine – potpuno besplatno. JK je danima najavljivala spektakl za pamćenje, i baš tim rečima može se opisati ono što je publika dobila.

Ata Images

 

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije! Jelena i Duško zajedno slavili sa ćerkama, porodica složna i srećna kao nekad

Pošto je broj mesta bio ograničen, mnogi su pratili šou iz obližnjeg parka, čak i sa mosta. Jelena je stigla u svom stilu. Ako ste očekivali helikopter ili svemirski brod, ipak se odlučila sa jednostavniju varijantu – lift.

Ata Images

 

Pojavila se u neon zelenom kostimu sa maskom, iz spota za pesmu „Karlyb*tch“, kojom je i otvorila koncert. Prisutne je bacila u trans čim se našla na sceni, a potom je toplo veče dodatno zapalila novim, provokativnijim stajlingom. Vrela kombinacija u sado-mazo stilu i dobro uvežbani plesači nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Ata Images

 

Pripreme su trajale danima, kostimi su stizali kamionima, sve je moralo da bude savršeno, što se, naravno, i očekuje od perfekcioniste kakav je Karleuša. Podršku joj je pružilo mnogo kolega. Nataša Bekvalac povela je ćerku Hanu Ikodinović, dok se Mira Škorić pojavila sa svojom naslednicom Milicom Jeremić, uspešnom doktorkom.

Ata Images

 

Spektakularnu promociju albuma „Alfa“ ispratili su i reper Vojaž, Sanja Vučić, Edita Aradinović, a fatalna JK je najavila i specijalne goste. Najviše pažnje izazvala je Milicu Pavlović, s kojom je premijerno izvela duet „Mashallah“ uz specijalnu koreografiju, a svoje performanse imali su i Devito, Mimi Mercedez, MC Sajsi i Nemanja Antonić.

Ata Images

 

Pročitajte: Planirali su brak i mnogo dece - Jelena Karleuša ludo volela zgodnog sportistu, Duško je tad imao 8 godina

Nataša Bekvalac sa ćerkom Hanom

Ata Images

 

Ata Images

 

Mira Škorić stigla je sa ćerkom Milicom

Ata Images

Vojaž

Ata Images

 

Sanja Vučić

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images