Na drugoj svadbi pevala je Marija: Venčanica Verice Šerifović stara skoro 20 godina i danas iznenađuje žene

Na drugoj svadbi pevala je Marija: Venčanica Verice Šerifović stara skoro 20 godina i danas iznenađuje žene

Autor: | 17/09/2023

0

Venčanica Verice Šerifović i danas oduševljava

Malo ko se danas seća da je Verica Šerifović, posle razvoda od Rajka, oca njihove ćerke Marije, još jednom uplovila u bračne vode. 

Sve se odigralo u leto 2004. godine, a izabranik njenog srca bio je muzičar Miodrag Mića Nikolić, sa kojim je duže vreme bila u emotivnoj vezi. 

Svet printscreen

 

Venčali su se na veliki crkveni praznik Svetog Iliju, prvo u manastiru Vavedenje, a zatim i kod matičara, a zanimljivo je da je pevačica tom prilikom uzela prezime Nikolić. 

Pročitajte: Brojka na torti ne laže, a ona kao devojčica - Verica Šerifović slavi rođendan, da li verujete da danas puni...

Svadbenom veselju, u tada popularnom restoranu „Jezero“, prisustvovalo je oko četiristo zvanica, među kojima su bila najpoznatija imena folk-scene: Usnija Redžepova, Goca Božinovska, Zorica Brunclik i Kemiš, Džej, Keba, Seka Aleksić, Cune Gojković... 

Svet printscreen

 

Verica Šerifović nije bila dugo u braku 

Iako su mladenci angažovali muziku da uveseljava goste, mnogi od njih su zapevali u čast Verice i Miće. Pevala je i Marija Šerifović, u to vreme na početku muzičkog puta, a po želji Šabana Šaulića izvela je numeru „Ne dam bolu da me slomi“. 

Pročitajte: Iskrena ispovest Marije Šerifović - Moj otac je bio car, ali loš za porodicu

Marija je, pričala je kasnije Verica, bila najzaslužnija što je ipak obukla venčanicu, iako to prvobitno nije nameravala. Dva dana posle svadbe, novopečeni bračni par je, umesto na „medeni mesec“, otputovao na ranije dogovoreni nastup, ostavljajući odmor za drugu priliku. 

Svet printscreen

 

Na opšte iznenađenje brak nije dugo potrajao. 

‒ Razišli smo se sporazumno posle tri godine i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari ‒ pričala je kasnije Verica Šerifović, koja je bivšeg supruga ispratila na večni počinak.

Miodrag Mića Nikolić preminuo je 2017. godine posle teške bolesti. Imao je šezdeset godina. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram